lauantai 4. kesäkuuta 2011

Lisää mustaa puutarhaan.

Omalta tontilta löytyi vanha elähtänyt tukkipenkki jonka maalata huiskautin mustaksi. Näin penkki sulautuu paremmin taustaansa eikä vaikuta liian massiiviselta piskuisella pihallamme. On ihanaa kun on jotain jonka päälle laskea tavarat käsistään tai istua hetkeksi levähtämään puutarhatöiden lomassa.
Musta kastelukannu ja bambuvartinen pihaharja ovat löytöjä biltemasta.

I had an old log bench just lying around and I decided to paint it black and bring it to the front yard. It's nice that colored black sort of makes it melt in to the background and the bench doesn't appear too massive anymore.

10 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä. Minäkin haaveilen salaa, että joku tulisi ja huiskauttaisi ruskeat pihakalusteet mustaksi! =)

  VastaaPoista
 2. Penkki näyttää vallan ihanalta!
  Joskus yllättävän pienellä jutulla saa ihmeitä aikaan ☺

  VastaaPoista
 3. Hei millähän maalilla maalasit ks. penkin kun mökiltä löytyy samat ja näyttääpä aika hyvältä noin :)

  VastaaPoista
 4. Mymmeli, tikkurilan unica-ulkokalustemaalilla vetäisin. Ohensin vähän lakkabensiinillä maalia, että sain sen imeytymään puuhun hyvin.

  VastaaPoista
 5. kiitokset tiedosta :D saattaa joutua meinaan mökin kalusteet uudistukseen...

  VastaaPoista
 6. Wau, kertaheitolla ihan moderniksi! Maahtaisikohan meidän ihan kämäset kalusteet modernisoitua noin... Ei niissä kyllä taida muoto0kieli olla ihan noin puhutteleva, ikävä kyllä.

  saara

  VastaaPoista
 7. Hienon näköistä tuli! Mulla myös puutarhassa melkoisesti mustaa, onhan se lempivärini. No, toinen puoli puutarhasta on sitten enempi oranssia...

  VastaaPoista
 8. Hieno minustakin! Musta tuo sopivasti terävyyttä sisustukseen ja puutarhaan.

  Onnistunut!

  VastaaPoista
 9. Wow!! Ihan selbvästi musta voisi olla meidänkin puutarhassamme Se Väri, vaikka sisällä se on valkoinen. Näyttää tosi kauniilta!! Visioin tässä jo mielessäni tuon vanhan piharuokaryhmän kohtaloa.. jos peittäisi harmaan patinan mustan maalin alle?

  VastaaPoista