maanantai 20. kesäkuuta 2011

Split ja splät

Vastikään hankittu vanha lasivitriini saa ylleen uutta värikuosia yläkerran aulassa. Kun on ahtaat tilat ja huono valaistus voi maalaushommissa käydä ohraisesti ja tulee valumia sun muita epätäydellisyyksiä. Hetken jo pohdin noiden kauneusvirheiden korjaamista, mutta sitten ajattelin etteivät ne oikeastaan mitään haittaa, ainahan noita sattuu (ja sitä paitsi olen kärsimätön ihminen). Yläkerran aulassa on oikeastaan aina niin hämärää etteivät nuo siellä mihinkään näy.

A new glass cabinet in the upstairs hall is getting purified with white paint. It's just a bit too dark and too cramped to get the paint on evenly. I've decided to ignore those little bloopers I've maid. As I said it's dark upstairs, no one will notice.

8 kommenttia:

 1. ihan samaa mieltä. maalasin juuri viisi vanhaa sairaalasänkyä ja ensin yritin niitä korjailla mutta ihan loputon suo, joten nyt on valumia muttei haittaa mitään.

  VastaaPoista
 2. Minä olen samanlainen hutkija, kun tahtoo saada nopeasti valmista ja aikakin on aina kortilla. Ihanalta näyttää jo nyt, kivaa nähdä sitten valmiina jos laitat kuvaa blogiisi :)

  VastaaPoista
 3. Ei haittaa ei, minäkin haluan nopeasti valmista ja pienellä vaivalla, siksipä vein arkkupöytämme maalaamoon.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo lipasto, varsinkin jalat. Pikku kauneusvirheisiin ei kiinnitä kukaan huomiota!

  VastaaPoista
 5. ihana lipasto! käytätkö vesi- vai liuotinohenteisia maaleja..? noin niinku vinkkejä kaipais tää:)

  VastaaPoista
 6. Hansu, milloin mitäkin. Jos oikein kestävän pinnan haluan niin sitten hion hyvin ja pistän myrkkymaalin, jos taas haluan ehkä myöhemmin palauttaa vanhan maalipinnan (niinkuin tämän vitriinin kohdalla) pesen vain maalipesulla ja lätkäisen vesiohenteisen pintaan.

  VastaaPoista
 7. Kyllä! Sama asenne on mullakin. En jaksaisi ryhtyä maalaamaan yhtään mitään, jos lopputuloksen pitäisi olla viimeisen päälle ammattimainen. Pitää katsella muutenkin ympärilleen suurpiirteisen esteetikon silmin :)

  VastaaPoista
 8. Oletpas löytänyt aivan ihanan vitriinin :)

  VastaaPoista