perjantai 2. helmikuuta 2024

Hämeenlinnan kirppistuulia haistelemassa

Kävin eilettäin pitkästä, piiiitkästä aikaa Hämeenlinnassa kirppistourneella ystävän kanssa. Oli jo aivan hirveät vierotusoireet, kun edellinen kerta oli marraskuun alussa ja tuntui, että siitä on ainakin sata vuotta aikaa jo. Ystävääkään en ollut livenä nähnyt sitten joulukuun alun markkinoiden, joten olipas ihanaa kun vihdoin osui tähdet ja säätilat kohdilleen ja päästiin viettämään mukava päivä kirppisten ja kälätyksen merkeissä.

Kuvan puuterisen pinkit pellavaiset röyhelöyynyliinat löytyi kirppis Vanajankulmasta. Osteltu ihan se tuleva makuuhuoneen tapetti mielessä siintäen.

Kierrettiin taas ihan kaikki paikat mitkä suinkin ehdittiin ja tehtiin ihan mukavasti löytöjä vaikka vähän on selkeästi verottanut alkuvuoden rankat säät tarjontaa paikoin Hämeessäkin. Itselle oli kuitenkin tärkeintä päästä vihdoin tuulettumaan omia nurkkia pidemmälle ja ihan vaan haistella vähän erilaisia kirppistuulia.

Kuvan kaikki sakset lempikirppikseltäni Suomen kasarmin aarteista, pikkuharava Portobellosta, kapustat Luotsin kierrätysmyymälästä ja vispilä Oldscool vintagesta (jossa on muuten loppuunmyynti ale -60% kaikesta!). Ihania somisteita käytettäväksi kaikenlaiseen kivaan sekä sisällä, että puutarhassa.

Ja kylläpäs teki taas hyvää tuo reissu mielelle. On niin kiva päästä jakamaan ystävän kanssa ideoita ja inspiksiä ja aina kotiin tullessa on olo niin virkistynyt, kun olisi ulkomailla asti käynyt. Parhautta myös se, etten ole vielä koskaan sieltä tyhjin käsinkään kotiin ajanut.

Kuvan henkarit Luotsin kierrätysmyymälästä. Tätä mallia olen keräillyt sieltä täältä ja nyt tuli kerralla niin monta, ettei enempää enää edes taida tarvita. Tuli tehtyä myös koko reissun halvimmat kaupat sillä vanhoja henkareita sai sieltä ihan ilmaiseksi ottaa.

My recent fleamarket finds from Hämeenlinna.

1 kommentti:

  1. Nuo hengarit näyttävät SA-hengareilta. Ovat nimittäin kestävää tekoa! Hyvä löytö! 👍

    VastaaPoista