tiistai 6. helmikuuta 2024

Ammetarjotin lehdessä

Olen odotellut täällä jo joulukuusta asti, että koska se uusin Unelmien Talo&Koti-lehti ilmestyy, että pääsen täälläkin esittelemään tätä superhienoa itse tekemääni ammetarjotinta. Ohjeet tämän askartelemiseen nimittäin tein ja kuvasin juurikin tuolloin joulukuussa ja tästä tuli niin hieno ja ihana, että se jäi heti käyttöön meidän piskuiseen kylppäriin.

Eli tuon ylemmän kuvan lehden sisältä tämä ohje löytyy ja pääkuvan juttuun kuvasin juurikin tässä meidän pikkuisen kylpyammeen luona, ehkä hitusen lavastaen vaan niin, ettei sen todella pikkuinen olomuoto liikoja näy, jotta halukkaat tarjotinaskartelijat voivat mieltää sen omaan isompaan ammeeseensa paremmin sopivaksi. Se on kuvattu silloin tuolla hanan puolella, mutta nyt sen paikka on tässä jalkopään puolella.

Kuten kuvista näkyy tämä amme on niin pieni, ettei tuota tarjotinta tässä oikeastaan voi edes kylpiessä käyttää, kun se olisi ihan liikaa tiellä, mutta sillepä löytyikin oivallista käyttöä tuossa muuten; se on nimittäin ihan loistava laskutila! 

Tässä vajaan kahden neliön kylppärissä kun ei minipientä ikkunalautaa lukuunottamatta juuri ollut tilaa laskea käsistään asioita, kuten nyt vaikkapa hiusharjaa ja lakkapurkkia ponnaria sitoessa, niin tämä hauska tarjotin ammeen yllä toi runsaasti kaivattua lisätilaa semmoiseen. Siinä voi pitää kahvikuppia aamuasioilla ollessaan ja puhelinta, jos tykkää kuunnella jotain. Kylpemisen ajaksi sen voi nostaa pois, eikä se vie tilaa seinää vasten nojatessaan oikeastaan ollenkaan. Se sopii täydellisesti tilan väreihin ja tyyliin ja täytyypä vähän kehua itseään ja sanoa, ettei lainkaan näytä vasta tehdyltä, vaan sopivasti antiikkiselta, just niin kun pitikin!


Jotta käykääpä kuikuilemassa siitä lehdestä teko-ohjeet jos tällaista mielitte myös itsellenne. Se on ilmestynyt vasta, että löytyy varmasti hyvin vielä markettien lehtihyllyistä, jos ette tilaajia ole. Ja jos käy niin, että hoksaatte koko jutun liian myöhään niin eipä hätiä, ohjeet ilmestyvät aikanaan myös tuonne meillä kotona -sivustolle

Made this cool antique-look bath tray with instructions to make one for Unelmien Talo&Koti magazine. It's out now, go chek it out.

2 kommenttia:

  1. Uusin Talo ja Koti lehden piti ilmestyä 31.1. , mutta eipäs ole kaupan lehtipisteellä näkynyt. Nyt en ole kahteen päivään enää katsellut onko ilmestynyt.
    Muutenkin harmittaa koko lehti, kun netistä löytyy samat jutut yhtä aikaa lehden ilmestyessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä myöhässä nyt jostain syytä. Minä taas tykkään mielummin lukea aina lehdestä jutut, kun netistä. Ihana käännellä sivuja ja katsella isoja kuvia :)

      Poista