lauantai 17. helmikuuta 2024

Löytöjä pääkaupunkiseudulta

Käytiin viikko sitten ystävän kanssa hulmuamassa vähän lähipitäjien kirppiksillä ja muilla ostoksilla ja vaikken yleensä ihan hirveästi löytöjä tuolta Helsingin puolelta ole kotiin kannellut oli tämä kerta iloinen poikkeus siihen ja mukaan lähti oikein kiva pieni läjä aarteita.

Nämä kaikki löytyivät Suutarilan kirppikseltä ja varsin kukkaroystävälliseen hintaan vieläpä. Söpön pieni kodintölkki, jollaisia olen keräillyt jo vuosia löytyi seitsemällä eurolla ja on niin hyväkuntoinen, kun olisi vasta puristettu muotoonsa.

Hauska messinkiämpäri maksoi myös seitsemän euroa ja oli ihan vastustamattoman hieno ja varmasti monikäyttöinen niin tottahan senkin kassalle kannoin.

Ja lopuksi vielä pari hömppälän kukkakuosista tyynyliinaa kaksi euroa kappale, jollaisia tarvitaan tässä huushollissa aina, kun haluan vähän vaihtelua sisustukseen. Tyynynpäällisiä ei siksi voi olla koskaan liikaa. 

Joten kannatti siis piipahtaa pitkästä aikaa myös tuolla etelämmässäkin ostoksilla, vaikka löydöt tulivatkin vain yhdeltä torilta. Mutta seura oli loistavaa ja reissu erittäin onnistunut muiltakin osin, joten nämähän vain kivasti kruunasivat koko päivän.

My recent fleamarket finds. A pristine old glass jar that I collect, vintage brass bucket and two floral pillowcases.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti