sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Kukkia valoisaan aamuun

Olen tänä vuonna ostanut kukkakia kotiin jo enemmän kun kun edellisinä parina vuotena yhteensä enkä oikein tiedä mistä se johtuu. Liekö se, että kimput ovat ruokakaupoissa niin houkuttelevasti sijoitettuna kassojen viereen vai se, että tässä talven ankeudessa sitä vaan kaipaa vähän enemmän kukkaloistoa kotiinsa. Mene tiedä.

Ostin yhden ison kimpun missä viisitoista "tulppua" kolmessa eri värissä ja koskapa eivät ihan mahtuneet yhteen maljakkoon kaikki, niin jaoin ne kahtia. Tänne makkariin toin valkoiset ja jätin alakertaan lilat ja pinkit, vaikka nekin olisivat väriensä puolesta olleet kyllä oivalliset tänne. (No, ehkä täytyy kokeilla niitäkin jossain kohti, koska eihän mikään laki kiellä vaihtelemasta kukkien paikkaa vaikka päivittäin.)

Viime päivinä on ollut kyllä ihana herätä huimasti lisääntyneeseen valoon. Verhot kun aukaisee meinaa vallan sokaistua, kun niin kirkkaalta tuntuu, mutta se on ihan fantastista kuinka onnelliseksi ja energiseksi siitä tulee. Oikein jo odotan huomista aamua, kun vieressä on vielä tulppaanit tuoksumassa. Ei voi alkaa päivä huonosti kyllä tuossa.

P.S. Olen tykännyt myös tästä viime kesänä löytyneestä hauskasta yöpöydästä ihan älyttömän paljon. Se on niin näppärä tuossa laatikoineen, ettei tosikaan. Nyt kun on vielä tottunut siihen, että silmälasit ovat ylälaatikossa ja nenäliinat alempana ei tarvitse hämärässä enää huitoa mitään pitkin lattioita.

Got some tulips to my bedroom to celebrate the fact that the daylight is is coming earlier and earlier each morning. P.S. I love that nightstand I got last summer. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti