keskiviikko 31. tammikuuta 2024

Riisipiirakka

Tein tämän koiranpedin jo pari vuotta sitten ohjeineen Unelmien Talo&Koti lehteen ja pian sen jälkeen se lähti siskolaan lainaan pikkukoirille, sillä meillä oli täällä toinenkin peti omille hurtille. Sisko jo silloin sanoi tuota riisipiirakaksi, mutten ihan vielä sisäistänyt kokonaan tuota ideaa. Noh, kun peti tässä taannoin palasi tänne meille sitä edelleen kutsutiin riisipiirakaksi ja vihdoin tänään, kun tälläsin siihen tuollaisen pyöreän lampaankarvaisen istuinlämmikkeen sisälle se ajatus täysin aukeni minullekin - sehän siis ON riisipiirakka! 

Piti ihan tännekin saada laittaa tuo esille, nyt kun vihdoin olen sisäistänyt tämän pedin nimen täydellisesti. Koitin saada koiratkin innostumaan tästä ja poseeraamaan nätisti pedillä, mutta heillä oli ihan muut suunnitelmat, eikä luonnonvalossa kuvatessa sumuharmaana päivänä kamerani suljin pysynyt yhtään perässä noiden vipeltäjien liikkeissä. Onneksi toinen sitten myöhemmin asettui pedille näytiksi, että sain edes yhden järjellisen kuvan koirasta riisipiirakassa. 

Made this dog bed a long time ago and my sister started to call it rice pasty (a traditional Finnish food). I didn't quite see that then, but today when I put a lamb skin seat cushion in it the idea finally opened to me - it really looks like a giant rice pasty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti