maanantai 10. huhtikuuta 2023

Viime hetken pääsiäiskoriste

Koko pääsiäisen pyörinyt mielessä, että jotain olen unohtanut, kun hoksasin, että minulta puuttuu yhdet koristeet! Olin nimittäin nostanut jo talvipakkasilla syrjään työhuoneeseeni tuon vanhan messinkisen tuhkis-kukon ihan just sitä varten, että muistaisin sitä pääsiäisenä nyt koristeena käyttää. No, sinne se oli hautautunut muiden romujen joukkoon noissa viime postauksen lehtikuvissa käyttämieni pajunoksien kera.

Onneksi hoksasin eilen illalla, että mitä puuttui ja kerkesin vielä nostaa ne esille eteisen pöydälle. Tuon vasta kirppistellyn kynttilänjalan kanssa ovat makuuni aivan oivallisen näköinen pääsiäiskoristus, vaikkakin näin viime tipassa.

Hauska kuriositeetti myös, että nuo pajunkissat on kerätty jo tammikuun lopulla. Meidän pihassa kasvava suuri raita tekee joka vuosi kissansa ihan hurjan aikaisin, mikä on ihan loistava juttu, jos pitää jo helmikuussa stailailla lehtikuviin pääsiäistä.

I had this lingering feeling that I had forgotten something when I remembered I still had one easter deco I hadn't put up; this brass rooster. It had been stored in my study just for this. Lucky I remembered in time this year.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti