perjantai 7. huhtikuuta 2023

Pääsiäispöydän hauskat hyödykkeet

Uusimmassa Unelmien Talo&Koti-lehdessä on minun tekemäni ohje pääsiäsipöydän hyödyllisimpiin koristuksiin eli tuollaisiin hulvattoman hauskoihin kanapannumyssyn ja pikkutipuihin munanlämmittiminä. Ei ole tylsää pääsiäisen aamiaispöydässä näiden veitikoiden kanssa!

Nämä on niin helppo ja nopsa tehdä, että näppärä ompelee ne vielä helposti näiksi pääsiäispyhiksi. Ohjekin löytyy jo meilläkotona.fi -sivustolta, joten lehteäkään ei tarvitse välttämättä juosta ostamaan. Jos sinulla siis on vähän sopivia kangastilkkuja, askarteluhuopaa tmv ja vanua tai jotain muuta pehmuketta varastoissasi niin saat vielä tehtyä itsellesi tällaiset hauskat hyödykkeet alta aikayksikön.

Minulla oli niin kivaa näitä suunnitellessa ja ommellessa, kun mietin, että minkälaisia erilaisia versioita ihmiset sitten tällä ohjeella keksivätkään tehdä. Nämä omat tyyppini ovat vähän tällaisia pöllämystyneen oloisia vaikka suunnittelinkin niille ensin silmäripsiä ynnä muuta lisätä. Mutta kun katselin niitä noin niin huomasin, että ne saavat minut hymyilemään joka kerta kun ne nään, niin tiesin, että pikkuisen pöllämystyneet kanaemo poikasineen ovat just minun juttuni.

I made these fun diy easter decorations to the latest issue of Unelmien Talo&Koti magazine. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti