perjantai 28. huhtikuuta 2023

Keittiöstä kuvattua

Minä aina katselen ihastuksissani kun muut kuvaavat kotejaan huoneesta toiseen, niin, että näkyy moneen huoneeseen yhdessä kuvassa ja sitten en itse juuri harrasta sitä. Yleensä se johtuu siitä, että täällä voi pienessä rintamamiestalossa olla aika isot valoerot huoneiden välillä ja siinä missä yksi huone kylpee valossa on viereinen ihan hämärä. Mutta onneksi välillä on vähän tasaisempaa, varsinkin jos sitä hiukan avittaa myös.

Tässä siis näkymä keittiöstä työhuoneeseen, kun sinne on ensin pistetty voimakas päivänvalolamppu posottamaan valoisammaksi tuota tilaa. Näkee vähän mitä minä näen täällä joka päivä, mutta harvemmin kuvaan kameralla.

Hauskasti näkyy tuossa kuvassa myös tuo polku, joka on tuohon työhuoneen lattiaan kulunut, näkee hyvin mistä kuljetaan useimmin jääkaapilta olohuoneeseen.

Tänään on ollut keittiön siivouspäivä, kun kevätsiivousta on vasta alettu vähän tässä muiden hommien ohessa harrastella. On pyyhitty tasot, seinät ja kaapinovet ja vielä pitäisi purkaa kaikki hyllyt tyhjiksi ja inventoida kaikki lasipurkit sisältöineen. Mutta aivan kivalta ja raikkaalta alkaa jo näyttää ja tuntua, vaikka työnsarkaa vielä toviksi riittääkin.

Olisin ollut jo ihan valmis laittamaan tämän villasukkapussinkin talvileloille, mutta onneksi en vielä ehtinyt, sillä näitähän tarvitaan vielä kun lämpimät kelit ottivat takapakkia. Täällä on yöt ja välistä päivätkin menneet niin vilakoiksi, että on taas ihan takkojakin jouduttu polttelemaan, vaikka jo kerkesinkin hetken luulla, että seuraavan kerran vasta syksyllä. Onneksi se ei kuitenkaan enää kauaa kestä ja se kesä tulee sieltä kyllä ja saan tähänkin kohtaan jotain muuta tuon sukkapussin sijasta sisustaa.

Tässä vielä lopuksi yksi näkymä huoneesta toiseen eli keittiöstä eteiseen. Tällä kertaa ihan ilman apuvaloja sillä tässä on yleensä tähän aikaan vuodesta aivan tarpeeksi ilmankin. Jos tuo porstuan ovi olisi yhtään enemmän linjassa keittiön oven kanssa saisi tästä myös sellaisen kolmen huoneen näkymän (jos siis porstuan huoneeksi laskee), mutta koskapa ei ole, niin pitää tyytyä taas vain tällai kahteen, mutta en minä valittamaan ala, nättiähän se on näinkin.

Just some pictures from the kitchen and from the kitchen to other rooms.

1 kommentti:

  1. Mä rakastan näkymiä huoneesta toiseen, siinä herää mielenkiinto siitä miten tilat jatkuvat <3

    VastaaPoista