tiistai 18. huhtikuuta 2023

Kevätsiivottu kasvihuone

Miten ihanaa onkaan nyt kun kasvihuone on kunnolla kevätsiivottu. Sitä ei kai pariin vuoteen ollutkaan näin hyvin siivottu, että kaikki tavarat olisi ulos otettu hyllykköä myöten, mutta nyt se on tehty ja se tuntuu ja näyttää niin siistiltä nyt. 

Stailasin sinne nyt vain tämän takaseinustan hyllyköineen valmiiksi, sillä en ole vielä ihan päättänyt mitä tänne täksi kesäksi on tulossa. Kukkasia tai hyötykasveja ei ehkä huvita laittaa sillä kesät ovat muuttuneet niin kuumiksi ja kuiviksi, ettei täällä ole kovin hauskaa ollut mitään kasvatella. Voikin olla, että tästä tulee täksi kesäksi ihan vaan hengailupaikka, jossa vain vähän vihreää ja sekin varjon puolella.

Vihreäksi sopii hyvin tuo aiemmin tänä vuonna hankittu muratti, jollainen täällä joka vuosi on ollut kasvamassa. Se viihtyy hyvin tuossa hyllykön päällä mihin aurinko ei juuri lainkaan helota. Nyt siinä on vielä lehdet ihan väärään suuntaan, kun vasta sen siihen asettelin, mutta parin päivän päästä se jo varmasti näyttää parhaimmat puolensa tännepäin.

Uudet kirppislöydötkin solahtivat hyllyilleen vallan nätisti ja piristävät tuota muuten varsin ruukku- ja työkalupainotteista stailaustani. Nämä sopivat nyt kuitenkin niin hyvin tähän vuodenaikaan ja kun kerta tuolla muutenkin jo olivat, niin loogisintahan se oli tehdä tämännäköinen juttu sitten ja hyvä niin, sillä tästähän tuli vallan viehättävä näin.

Testailin myös vähän rottinkituolia istumapaikaksi ja sehän olisi erittäin nätti ja mukava täällä kyllä. Täytyy siis alkaa suunnitella minkä pöydän sen kaveriksi laittaisin ja tuleeko enemmänkin istuimia vai jätänkö vain tällai yhden nojatuolin. Se tosin vaatii ensin sen, että niitä muita kalusteita aletaan kaivella varastoista esille ja putsaamaan talven jäljiltä. Onneksi ilmat ovat sille nyt ihan parhaat, kun lämpöä vielä piisaa pitkälle iltaan asti puuhailla ulkona.

Cleaned out the greenhouse and filled the cabinet unit with pots and garden tools. Looks so pretty and goes so well with this season now when everything I need is on hand on the shelves.

1 kommentti:

  1. This really looks amazing. Love every single detail. Done with love and a awsome talent! Congratulations. All my best from Austria, Elisabeth

    VastaaPoista