maanantai 17. huhtikuuta 2023

Puutarhamielellä kirppisteltyjä

On viime aikoina taas niin kiirettä pidellyt, etten ihan hirveästi ole kirppiksillä ehtinyt piipahdella, mutta sen mitä olen ehtinyt niin pieniä kivoja löytöjähän sieltä olen taas tehnyt. Tällä kertaa on kirppistelty pääosin ihan kesä ja puutarha mielessä ja sen kyllä löydöistä huomaakin. 

Kynttilänjalat on ystävä minulle bongaillut reissuiltaan, kun kerroin kerääväni juuri tietynmallisia messinkisiä jalkoja, jollaiset ovat omilta metsästysalueiltani olleet jo tovin aivan kadoksissa. Nyt alkaakin kokoelmani olla noiden avulla varsin täydellinen silmiini, eikä tarvitse enää harmitella omaa huonoa kirppistuuriaan näiden suhteen. 

Korin löysin itse reissulla samaisen ystävän kanssa Porvoosta Jussin Jättikirppikseltä josta löytyivät myös nuo alemman kuvan hauskat rautakoukut, jotka ovat mitä oivallisimmat kasvihuoneeseeni sekä tyyliltään, että näppäryydeltään.

Täältä omilta nurkilta olen löytänyt tuon hauskan muka-ruosteisen korkean kukkaruukun ja ison sinkkivadin. Ne löytyivät tästä Helmi-kirpputorilta Järvenpäästä ja tuo iso puulaatikko Femmatorilta Tuusulasta sekä tämä viimeisen kuvan pieni verkkokupu Oliverin kirppikseltä Keravalta. Nyt kun pian vihdoin pääsen  laittamaan kasvihuoneeseen kaikki sieltä evakossa olleet kalusteet taas takaisin en malta melkein odottaa, että pääsen näitä löytöjäni sinne sekaan sommittelemaan.

My recent fleamarket finds that I've made all look like I've had my garden in my mind while scouting. I love all rustic in the yard and these pieces apart from the brass candlesticks that I collect on top of my tin oven inside, will make it look so pretty when I get everything in it's place.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti