sunnuntai 30. elokuuta 2020

Elokuun kirppislöytöjä

Pitkästä aikaa oikein kunnon kirppisturnee hämeessä ystävän kanssa tuotti oikein muikean saaliin, joista lähes kaikki tässä kuvatut löytyivät yhdeltä ainoalta kirppikseltä. Jaa mikäkö tuo ihmeellinen aarreaitta Hämeenlinnassa oikein on? No sehän on Julian Vintagevintti OldsCool.  
En ollut siellä kerennyt vielä piipahtamaan, vaan ihaillut instasta hänen aarteitaan ja nyt tällä turneella suuntasimme tietysti ensimmäiseksi sinne.

Sieltä löytyi omiin kokoelmiini tuo ylemmän kuvan huikea messinkitarjotin (25€) ja korallit (8€) tähdenmuotoinen simpukkakoriste taas löytyi ihan Parolan aseman Katjalta, joka lykkäsi sen lahjaksi käteeni kotiin lähtiessäni.

Kuivatun käärmeen olin nähnyt jo OldsCoolin instassa ja salaa toivoin, että sen vintiltä vielä löytäisin, ystäväni kotipuolessa nimittäin ra-kas-taa tällaisia kummajaisia. Olikin suuri onnenpotku, että se vintillä vielä oli, jotta sain kotiuttaa sen mukaani ystävälle. 

Itselle löysin vintiltä tarpeellistakin tarpeellisemman vanhan ilmanvaihtoräppänän vitosella, sellaista olin jo tovin etsiskellytkin. 60-luvun lopulla rakennetusta autotallistamme tämmöinen nimittäin tyystin uupuu, ja nyt on kiva kun löytyi tyyliin sopivasti aito vanha.

Sitten sain vielä ihanalta vintageladyltä mahtavan lahjoituksen jo aiemmin hänen minulle lahjoittamaan varaosa-imuriin. Tykkään tosi paljon vanhasta Nilfiskin imuristani, mutta siihen suulakkeiden löytäminen on ollut kovin haasteellista, onneksi on tällaisia tyyppejä jotka pistävät toiveeni korvansa taakse ja ilahduttavat tällaisilla aarteilla. Nyt kelpaa kuulkaas taas imuroida erilaisia pintoja kun on uusia suulakkeita. 

Reissu oli siis oikein ihana ja saalis kotiinviemisiksi ihan täydellinen. Ei mitään kovin turhuuksia tällä kertaa vaan enemmän tällaista käyttökamaa joka tulee hyvään ja kovaan tarpeeseen. 

Some of my latest fleamarket finds from OldsCool Vintage-attic at Hämeenlinna.

2 kommenttia: