lauantai 15. elokuuta 2020

DIY-vaja takapihalle osa 2

Päästiin eilettäin jatkamaan vajaprojektia vasta myöhään iltapäivällä, kun meni koko päivä kaikessa muussa ja piti vielä sitä puutavaraakin käydä lisää ostamassa, mutta katto saatiin sentään paikoilleen ja toinen ovi. Nyt tuo näyttää kuvissakin jo vähän ryhdikkäämmältä, eikä kameran vääristys aiheuta näköharhoja katon kallistuksien kanssa.

Saranoiksi ja kahvoiksi valikoin taas tuollaiset halvimmat, mutta silmiini niin hyvät, tosin kahvat ovat vielä liian pienet. Muistin omissa varastoissani olleen sopivia, mutta eipäs ollutkaan, ne täytyy siis käydä sopivammat vielä ostamassa. Maalatakin vielä pitää ja kattohuovat asentaa, mutta muutoin alkaa jo loppusuora häämöttää ja vajan saa viikonlopun aikana ottaa käyttöön.

Paikkakin on jo valmiina tuolla aidan vierellä, jossa sille on tuollainen luonteva lokonenkin valmiina luumupuiden ja tuijan välissä.  Lecaharkot vaan asetellaan ensin vaateriin alle ja vaja nostetaan sitten niiden päälle tönöttämään, niin ei talvisin sitten ui lattia märässä ja pysyy ilmanvaihto vajassa hyvänä muinakin vuodenaikoina.

Nyt menen tästä vielä maalaushommiin ja katsostaan josko jo huomenna saisin teille kuvia valmiista vajasta tuossa paikoillaan.

The shed is progressing nicely, roof is on and one of the doors. The place in the backyard is by the fence between the plum trees and the evergreen. I'm hoping I can show you the result here by tomorrow. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti