torstai 31. lokakuuta 2019

Markkinahumuun valmistautumista

Valmisteluni Parolan aseman joulumarkkinoita varten ovat jo siinä pisteessä, että myyntinurkkaa on alettu asema-aulassa pikku hiljaa sisustelemaan. Tänä vuonna olen samalla paikalla kun toissa vuonna, eli pääovesta katsottuna vasemmassa takanurkassa. Viime vuonna olin pienessä sivuhuoneessa, jonne tein itselleni vaakasuuntaisen kyltin seinälle ja tänä vuonna se piti tehdä uusiksi, kun se ei mahdu nurkkaani vaakaan vaan piti saada pystyyn. Kovelevypohjalle liitutaulumaalilla ja akryylivärillä taiteiltu taulu otti muutaman tunnin aikaa tehdä, mutta lopputulos on vallan mainio myyntinurkkaani koristamaan ja ilmineeraamaan kuka sielä häärää. Nyt on siis samoihin kehyksiin olemassa kaksi eri päin olevaa vaihtoehtoa kyltiksi mikä on oikein hyvä myös tulevien vuosien esillepanoa varten.

Myös keramiikkaa on alkanut putkahdella uunista markkinoita varten. Ensimmäinen pikkuerä odottelee jo keittiön pöydällä viimeistelyä. Nämä erät on varattu alustavasti vain tuonne markkinoille jotta valikoima olisi varmasti täydellinen eikä mitään puutu tai lopu ihan heti kesken. Viidettä vuotta markkinoita on jo opettanut melko hyvin kuinka paljon mukaan pitää tuotteita ottaa jotta hyllyt pysyvät täytettyinä loppuun asti, eikä kenellekään tarvitse alkaa myymään ei-oota heti alkuunsa. 

Tänä vuonna uutuutena on markkinoilla mukana nuo etualan saippuakupit. Niitä löytyy valkoisen lisäksi myös harmaalla karakleepinnalla. Laittelen kuvia niistä sitten kun postailen lisää siitä kaikesta  mitä myyntiin tänä vuonna markkinanurkkaani olen tuomassa.

Needed to make a new sign for my selling corner in the upcoming Parolan aseman joulumarkkinat. The old one was horizontal and didn't fit, so I made a vertical one that does. I also got the first batch of pottery from the kiln. Still much more nice things to come for sale at the fair and I'll post them here as I get them done.

4 kommenttia:

  1. Oi, joulumarkkinoilla on aina niin ihana käydä. Harmi kun Parola on niin kaukana, ei ihan vaan voi piipahtaa ihanalla kojullasi.
    Mukavia markkinoita! <3

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa, mä yritän kaikkeni, että pääsen tänä vuonna käymään siellä <3

    VastaaPoista