maanantai 15. heinäkuuta 2024

Sadepäivän shoppailureissu


Käytiin ystäväni Parolan aseman Katjan kanssa eilettäin vähän hulmuamassa kirppisturneella täällä etelämmässä ja viettämässä hauska harmaa sadepäivä ajelulla kauniissa maalaismaisemissa. Lähdettiin liikkeelle Tuusulan Nahkelasta  Joken oston- ja myynnin navettakirppikseltä.

Siellä oli viime käynnistäni tavara vaihtunut ihan hurjan paljon ja paljon uutta ja mielenkiintoista oli taas katseltavaa ja hipelöitävää, niin kuin tämä kuvan kannu, joka todellakin miellytti kumpaisenkin silmää, mutta harmillisesti oli pohjasta halki, että vain koristeeksi olisi käynyt se, joten ihan ei kaupoille päästy siitä kuitenkaan.

Sitten suunnattiin Klaukkalaan Viirin kirppikselle (josta en ottanut yhtään kuvaa, kun taas kerran unohdin) ja siinä vieressä olevaan Elegantik antiikkiliikkeeseen, jossa oli muuten koko valikoima heinä-alessa puoleen hintaan normihinnoista, vink-vink!

Mutta matkamme varsinainen pääköhde oli tämä Lahjahovi niminen antiikkiliike Nummessa, joka osoittautuikin varsinaiseksi tavarataivaaksi ja oli todella matkustamisen väärti, eikä vähiten kauniiden matkamaisemien vuoksi.

Tällaiset paikat on just sitä mistä molemmat eniten tykkäämme, missä kaikenlaista vanhaa roinaa ja roipetta on ja paljon. Hintatasokaan ei ollut ihan päätähuimaava, joten vahvaasti voin suositella täällä visiteeraamista muillekin tiellä kulkijoille.

Ja sitten kuvattiin koko reissun kirppissaaliimme yhdessä läjässä siinä Lahjahovin parkkiksella. Katjan löytöjä Klaukkalan Elegantikista ovat nuo lasimaljat, kipsireliefi ja kori pöydän alla, sekä Viirin kirppikseltä tuo peltinen ruukunalunen. Tästä Lahjahovista hänelle tarttui mukaan tuo lampunvarjostin, sekä sellaisen pidikkeet. itselle täältä löytyi vasta reissun ensimmäiset ja ainoat ostokset; eli tuo ihana pikkupöytä sekä pieni ruskea kori sen päällä.

Oli kyllä niin huikean hauskaa ja niin onnessani ajeltiin kotiinpäin, kun oli mahtava päivä, mahtavaa seuraa ja ihan mahtavat löydöt vielä kotiinviemisiksi. Pitää ottaa pian uudestaan!

Took a road trip with a friend to visit some fleamarkets and antique stores. So much fun and so good finds. (Links to the stores in the text above.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti