sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

Asuntovaunun synttärit

Sytkähdin muutama päivä sitten, että hetkinen, pikkuinen asuntovaununihan täyttää kuusikymmentä vuotta! Tarkkaa syntymäpäivää tälle pikku-kopille ei enää ole tiedossa, mutta käyttöönottovuosi näkyy rekisteriotteessa ja se on 1964, eli tänä vuonna on pyöreiden täyttämisen aika.

Odoteltiin ensin, että sain kaikki nuo remontit valmiiksi ja sitten paineltiin ostamaan marjoja, mansikkakakkua ja kukkakimppu ja skoolattiin kuplivat tuossa vaunun edessä, koska pitäähän sitä nyt tällaista merkkipaalua kunnioittaa asiaan kuuluvin eväin.

Laulamaan ei sentään heretty, eikä lahjojakaan sen kummemmin osteltu, kun onhan nuo kaikki remontit sille tänä vuonna olleet vähän niin kun lahjoja; On tehty seinäremppa sisälle, saumattu ulkolistojen alusia, on uusittu keittiön taustaseinä ja laitettu alle ihan uudet kesärenkaatkin, että aika hyvät lahjat on siinä kuusikymppiselle olleet kyllä.

Nyt ei muuta kun toivotaan vielä monia kymmeniä vuosia lisää tälle pikku-ihanuudelle, vaikka hän eläkeikää alkaakin pian lähestyä. Hyvin kuitenkin kulkee edelleen ja kun huolta jaksaa pitää niin kulkee varmasti vastaisuudessakin, ainakin minun hoteissani. Paljon onnea pikkuinen Sprite-400 vaununi!

My little caravan turned 60 years old this year and we had a little strawberry cake to celebrate that.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti