torstai 4. heinäkuuta 2024

Pikkuvaunun uudistettu keittiö

Nyt en ehkä enää itsekään kestä, että miten ihana tästä asuntovaunun uudistetusta keittiöstä tulikaan! Ravaan ihan koko ajan vaan tuijottelemassa sitä vaikka pitäisi jo keskittyä ihan muihin aisoihin tässä. Mutta kun en vaan pysty olemaan tuolta poissa nyt.

Tuo Enso- (tai Mani-) levyn maalaus onnistui ihan yli odotusten ja se näyttää niin aidoille kaakeleille tuossa kun vaan olla ja voi. Oli kyllä onnenkantamoinen, että tuo löytyi niin näpsästi tänne, tekee aivan ihmeitä tuollainen mittasuhteisiin täydellisesti sopiva laattakuvio tähän keittiöön.

Koitin saada naulakkohyllyn maalilla vähän edes samansävyiseksi kun tuo vanha kahvikaappinikin, mutta kuten näkyy niin ihan metsään meni ja siitä tuli harmaan näköinen. Sitähän se ei oikeasti ole, vaan enemmän vihertävä kellanvalkoinen muissa ympäristöissä, mutta tässä tilassa näyttää harmaalta ja saa nyt ollakin sitten niin. Sopii nimittäin ihan kivasti tuohon noinkin.

Tykkään että tyyli keittiössä on edelleen viileän vaalea, mutta nyt siinä on enemmän sellaista maalaisromanttisuutta mikä iskee nyt paremmin, kun ne edelliset rautalankakorit levyseinäkkeessä. Tähän sopii niin paljon kauniimmin kaikki nuo tarvikkeetkin, mitkä suurin osa ovat tällä vaunulla olleet minulla mukana ihan alkuajoista asti. Pari yrttiä kruunaa taas kokonaisuuden ja saa näin pienen vaunun tuoksumaan ihanan eksoottiselta.

Tuolla on vielä siivous kesken, ikkunoissa ei ole verhoja, kun ne on pesussa ja se etuseinän korjauskin vasta suunnitteluasteella, mutta keittiö olisi nyt ihan valmis ensimmäiselle reissulle ja se on ihan parhautta nyt se.

And this is how my renewed kitchen looks like in my little caravan. I can't stop staring at it all the time, it's just so SO pretty now.

1 kommentti:

  1. Kyllä on upea, hienoa kun joku osaa ja viitsii tehdä.

    VastaaPoista