keskiviikko 24. tammikuuta 2024

Kasvihuonetyynyt

Meillä jäätyy joka talvi kasvihuoneen ovet kiinni, kun ne on vähän liian matalat eikä aina muisteta rapakelien koittaessa käydä siitä ovien edestä lumia kunnolla korjaamasta. Siispä sinne halutessaan pitää kaivaa petkele esille, että ovet saa auki. Tänä talvena petkele vaan on työkalukaapissa, jonka eteen on just humahtanut tallin kattolumet, niin että poistelin jäät ihan vaan sorkkaraudan kanssa kyykkien sen verran, jotta pääsin sisälle.

Ja sisälle oli päästävä, kun halusin sovitella sinne vastikään second handina löytämiäni tyynynpäällisiä noille rottinkituoleille ja oli kyllä palkitsevaa kun pääsin. 

Ovat just niin hauskan romanttisen näköiset tuolla kun olla vaan voi. Ihanan vanhahtavat värit ja kukkakuosit sopivat täydellisesti kasvihuoneen ja rottinkituolien tunnelmaan. Oikein sopivat tällai talviaikaan, mutta varmasti yhtä ihanat myös sitten kesällä, kun tuolit siirtyvät taas terassille.

Suosikkini noista kahdesta on kyllä tuo oikean puoleinen, siinä on vaan sitä jotakin vesivärimaalausta muistuttavalla tyylillään ja  söpön kulahtaneilla väreillään. Harmi, että niitä löytyi vaan tuo yksi. Täytyy heittää toive universumin sekatavarakaupalle, että toisi eteeni jostain toisenkin.

Got these cute floral pillowcases second hand and did a big job cleaning the front of the doors to this greenhouse since there's again a lot of ice packed against them. But I just had to try the pillows out right away and boy was it satisfying to see just how pretty they look in there.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti