torstai 19. lokakuuta 2023

Peilin sovittelua

Siskolta synttärilahjaksi saatu peili on odotellut paikkaansa, kun en ole millään pystynyt päättämään mihin kolmesta sille mielestäni parhaasta paikasta sen sijoittaisin, kaikkiin kun se mielestäni niin hyvin sopisi. Ja koskapa en pysty nyt kloonaamaan tästä peilistä kolmea ei siis auta kun sovittaa sitä jokaiseen joksikin aikaa ja päättää vasta sitten, kun on ensin kunnolla sitä niissä katsellut.

Ensinnä sitä sovitellaan tänne makuuhuoneen pikkulipaston päälle, jossa se näyttää olevan niin hyvin kotonaan, ettei tosikaan. Värikin tällai hämäränä päivänä istuu tuohon kuin nakutettu, näyttäen hitusen vihertävältä, vaikka harmaa onkin. Ovat lipaston kanssa ihan erivärisiä, mutta kuitenkin niin liki, ettei se haittaa yhtään, jos peili tähän päättää asettua. 

Jos se tähän jää niin kiinnittäisin sen tuohon seinälle vähän irti lipaston pinnasta, niin kuin edeltäjänsäkin. Nyt en raaskinut seinään tehdä ylimääräistä reikää vain sovittelua varten ja siksi jätin vain nojaamaan seinään eikä se hassummalta näytä noinkaan. 

Nyt sitä sitten makustellaan täällä pari päivää ja katsellaan sitten miltä se niissä kahdessa muussa paikassa näyttäisi ja ennen kaikkea, mikä näistä sitten eniten itseä täällä viehättäisi.

Tässä olisi kyllä kaikki aikalailla kohdillaan tässä huoneessa.

Haven't been able to decide a place for this beautiful old mirror gifted to me by my sister, so i decided to try it out in all three places I think it would be the best. First the obvious; my bedroom. It looks like it belongs here with the little dresser.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti