tiistai 4. heinäkuuta 2023

Kesälomafiiliksiä ysävien luota

Olen ehkä maailman huonoin ihminen dokumentoimaan reissujani kameran kanssa, myös silloin kun nähtävää on vaikka ja mitä ja kaunista ihan mihin vaan katsoo, niin kun tässä Pauliinan ihanassa puutarhassa. Saan kyllä omat nurkkani kuvattua aina varsin vikkelään, mutta muut ajat tykkään ennemmin keskittyä siihen olennaiseen, eli ystävien kanssa oleiluun ja hauskanpitoon. Nämä kuvat nappasin aivan pikaisesti, kun oltiin syömään rupeamassa ja kiertelin pihalla hetken yksinäni kamerani kanssa.

Tuliaismatto pääsi heti tuulettumaan lämpimään kesäiltaan ja oli saajilleen niin mieluisa, ettei tosikaan. Värit aivan kohdillaan heidän makuunsa ja pituuttakin juuri riittävästi vaikka mihin laitettavaksi. Onneksi ostelin sen mukaani silloin, vaikken just siinä hetkessä vielä tiennyt mihin sen laittaisin, taisi olla jokin etiäinen tästä reissusta, joka pisti sen ostamaan.

Täällä oli kyllä niin mukavaa ja ihanaa, syötiin, juotiin ja naurettiin. Kierrettiin kirppiksillä ja koluttiin aarteita. Käytiin me jopa naapuripitäjässä lavatansseissakin, jollaista en ollut vielä tähän ikään ehtinyt kokeakaan! En ihan tanssiin rohjennut (kun en osaa), mutta kiva oli siellä fiilistellä miten iloluontoisia ihmiset olivat ja miten hyvä ja lämmin tunnelma tuollaisessa paikassa voikaan olla. Ehdottomasti menen toistekin, jos vain kohdalle tilaisuus osuu.

Ja miten kiva olikaan iltaisin (tai öisin) kömpiä tuonne omaan pieneen pyörillä kulkevaan matkalaukkuun nukkumaan. Siellä tunsi olonsa kyllä niin mukavaksi taas pitkän talvitauon jälkeen. Nyt en malttaisi odottaa jo seuraavaa reissua, kun tämä ensimmäinen oli niin täydellisen ihana.

Some pics from my friends beautiful garden where I got to park my caravan and spend a few joyous days and nights.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti