sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Kompostipääläri

Vihdoin meillä on tänne täydellisen ihana ja täydellisen toimiva kompostiastia keittiön pöydälle. Edellinenkin peltipääläri oli aivan sievä ja hyvä, mutta se ei ollut käytössä kaikista näppärin puhdistaa jos sinne jotain lientä oli päässyt lorahtamaan ja kompostistahan nyt aina voi jotain lorahtaa. Mikään pussi ei siinä pitänyt ja pelkän muovipussin käyttö osoittautui niin hankalaksi (siinä kun lorahteli sitten ihmisten päälle tyhjentäessä), että päätin etsiä tilalle jotain mikä toimisi täydellisesti ja tämä vanha emalipäälärihän tekee just niin.

Sen lisäksi että se istuu tuohon paikkaansa kauniisti, sitä on helppo käyttää. Kansi ei kinnaa kiinni ja sen saa aina nostettua kahvasta vierelle sinne missä tarvitaan., täällä kun tykätään ennemmin tämmöisestä mukana kannettavasta, kun sellaisesta roskiskaappiin integroidusta kompostiastiasta. Se on emaleiltaan todella hienossa kunnossa, varsinkin sisältä ja kestää siis hyvin kompostista mahdollisesti irtoavia liemiä ja on lähes lapsellisen helppo puhdistaa aina tyhjentämisen jälkeen. 

Ja se on niin ihanan kokoinenkin, ei liian iso, muttei myöskään liian pieni, ihan täydellisen passeli meidän perheen päivittäiseen kompostinkeräilyyn. Pulitin mieluusti pyydetyn parikymppisen tästä torilöydöstä kyllä.

Found a new compost collecting bucket on my kitchen counter. This one is old too, but fully covered with enamel so it's easier to use cause I don't have to use any plastic bags in it. It's also so easy to keep clean, I can just wash it every time I empty it to the compost outside. And the best part; it's so pretty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti