maanantai 19. kesäkuuta 2023

Itselle ja ystäville

Oikein kivoja kirppislöytöjä on taas tullut tehtyä, vaikka osa noista onkin osteltu ihan toisiin huusholleihin. Meillä on nimittäin monen ystävän kanssa varsin toimiva systeemi, että jos joku löytää jostain jotain, mitä toinen etsii, niin siitä ilmoitetaan hetimiten ja ostellaan pois jos hinta on kohdillaan. Myöskin se toimii hyvin, että jos vaikka netin kautta bongaa jotain kivaa ystävän hoodeilta, voi tämä käydä sitten ostelemassa ne, niin itse ei tarvitse lähteä pitkiä matkoja ajelemaan, vaan tavaran voi sitten ystävän luota hakea paremmalla ajalla.

Ystävälle tästä läjästä on nämä isot simpukankuoret, jotka kävin hänelle vasta vasten Joken osto-ja myyntiliikkeen haarakonttorista Lahelan navetalta ostamassa. Sieltä löysin samalla itselleni myös nuo ihanat puiset kalustejalat sopivasti, kun olen juuri uutta kaappiprojektia suunnittelemassa, että oli hyvä että ystäväni sinne minut juuri silloin yhytti.

Ja toisille ystäville lähtee lahjaksi tämä ihanan kepeän värinen vanha räsymatto, jonka alunperin ostelin itseäni ajatellen, mutta tajusin myöhemmin, että tämän värit on kuin tehty heidän kotiinsa. Ja mikä parhautta, että saan tämän sinne lahjasi sitten viedä, he kun juuri tässä avittivat minua yhden torilöydön ostelussa välimatkan vuoksi. 

Itselle löytyi tuon aiemman kuvan pikkukermakon lisäksi myös tämä söpö pyöreä pyykkikori pienemmille pyykkisatseille, kaikki löytöjä Klaukkalasta Viirin kirppikseltä

My recent fleamarket finds. some made for my friends like the seashells and the carpet.

2 kommenttia:

  1. ihania löytöjä ja ajatus kaverille kans.niin meilläkin toimitaan.ukkoni ei ymmärrä tällaista mutta naisilla on omat ystävyysajattelut .harvoin miehillä.taisin nyt kyllä yleistää,mutta ei se mitään.

    VastaaPoista
  2. Meillä myös siskon kanssa samanlainen diili! Tunnemme toistemme kodit ja sisustusmaut. Yhtenä vuonna meillä oli suvunnaisten kanssa joululahjahaaste; vain kierrätettyä sai antaa lahjaksi. Simpukat ovat ihania! Amppeleita etsiskelen nyt itsekin kirppareilta bohotyyliseen kotiin. Olen myös tehnyt hajonneista simpukka-amppeleista koruja. :)

    VastaaPoista