sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Vihreitä tähtiä

Halusin olohuoneen ikkunoihin paperiset tähdet ja koskapa niitä löytyi enemmän kuin yksi niin laitoin niitä sitten enemmän. Tykästyin ajatukseen, että ne ikään kuin lennähtävät ulos tuosta ikkunasta ja ripustin ne siksi noin. Värinä tähdissä on tumma vihreä parissakin eri sävyssä, mutta näin hämärään vuodenaikaan ne eivät tuolta kovasti edes erotu erikseen.

Ensimmäinen hajusinttikin on jo osteltu ja laitettu keskelle olohuoneen pöytää jouluisaa tuoksuaan tuomaan. Tosin eihän nämä valkoiset niin paljoa tuoksu kun muut värit ja lämpimässä sitäkin vähemmän, mutta jos tuohon oikein kumartuu ja läheltä nuuhkaisee niin fiilis on taattu. 

Piilotin hyasintin ruukun lasimaljakkoon, jonne kasasin päälle reilun annoksen tuollaista askartelujäkälää, jota joskus olen varastoihini hankkinut sekä muutaman kivan kuivatun limen, jotka ostelin viime viikolla yhdestä lähipitäjän ihanasta sisustusputiikista. Kynttiläkippo on kirppislöytö jo muutaman viikon takaa ja messinkinen pähkinän muotoinen pähkinänsärkijä osteltu jo vuosia sitten Etsy:stä.

Muutoin huone on koristeluiltaan vielä mielestäni hyvin maltillinen, enkä ole edes päättänyt laitanko sinne nyt enempää sillä kuusihan sinne sitten tulee kun sen aika koittaa ja se jos mikä on sitten oikein kunnon joulupläjäys se.

Ai niin ja onhan siellä toisessakin ikkunassa paperinen tähti, tällainen vähän kimaltavampi ja valoilla varusteltu, mutta samaan henkeen tummanvihreä kun muutkin. Ja tarkkasilmäiset ehkä bongaavat tuosta myllätyltä sohvalta yhden karvakorvankin ja oikein tarkkasilmäiset ehkä huomaavat, että se ei ole kumpikaan meillä jo asuvista karvakorvista vaan joku ihan muu. Saattaapi siis olla, että täällä asustelee tällä hetkellä kolme koiraa, mutta se on tarina ihan erikseen ja kerron sen joku toinen kerta, kun valoa riittää noiden liikkuvien kohteiden kuvaamiseen paremmin. (Nyt oli helppoa, kun tuo kohde oli sikeässä unessa tuossa.)

For this year I put up some dark green paper stars on the living room windows. I fell in love with the idea of the stars flying off the window and luckily found enough stars to do make it happen. The other window in the room has only one star, but it has light in it and a bit bling, so it works there better alone. P.s. We have three dogs at the moment instead of two. It's a story that I'll tell you later.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti