lauantai 4. syyskuuta 2021

Syyskuun ekat kirppislöydöt

Syyskuu alkoi todella mahtavissa merkeissä, kun tein pieneltä paikalliskirppiskierrokseltani todella hyvät löydöt. En ollutkaan taas muutamaan viikkoon näitä kotikulmien toreja kolunnut ja heti palkittiin odotus, kun valikoimat tuntuivat ihan mahtavan tuoreilta joka myymälässä.

Rahaa ei palanut juuri lainkaan, mutta kotiin tuli ihana kassillinen kaikkea kivaa ja kaunista, kuten tämä hieno kookospähkinän kuoresta tehty kulho, joka sopii niin hyvin tähän vuodenaikaan ja pienten led-tuikkujen "poltteluun" tossa eteisen pöydällä. 

Ihana ja niin ostalginen löytö oli myös tämä euron maksanut vintage 80-luvun Holly Hobbie palapeli. Ajattelin, että siitä tulisi ihan oivallinen joulu- tahi muu lahja jollekulle ihanalle ja ostin sen varastoon sitä varten. Sen myyntilapussa luki, että kaikki palat tallella, mutta pitihän se tietysti myös itse tarkistaa, että varmasti toimii. En ollutkaan pitkiin aikoihin palapelejä kasaillut ja tämä oli niin hauskaa puuhaa, että nyt jäi vähän nälkä kasata lisää. Pitänee siis olla silmä kovana kirppiksillä, josko sieltä jotain yhtä nättiä mutta isompaa palapeliä myös itselle löytyisi pimenevien iltojen iloksi.

Pussillinen vanhoja verkonkohoja oli pakko ostaa, koska näissä vaan on sitä jotakin ja ihan muutamalla eurolla lähti Jos en itse keksi näille käyttöä niin tiedän parikin hyvää ystävääni, joita tämä läjä varmasti kiinnostaa. Tällaista patinaa ja väriä mikä näissä on ei kyllä mikään voita.

Pieni sihti ja puinen lämpömittari olivat puhtaasti heräteostokset, mutta metalliset taulunkehykset tulivat tarpeeseen ja pääsevät pian käyttöön olohuoneen taulukollaasiin. Olen jo pidemmän aikaa halunnut siihen lisätä kuvia, mutta sopivien kehyksien puuttuessa homma on vähän venähtänyt. Nyt pääsee siis se projekti jatkumaan vihdoin näiden kaunokaisten myötä. 

Lopuksi löytyi vielä iso pussillinen simpukoita ja meren aaltojen hiomia rantalöytöjä. En voi vastustaa noita huiman sileiksi hioutuneita pintoja ja muotoja väreistä nyt puhumattakaan, näin heti jo parit korviksiksi sopivatkin tuolla. Jos joku myy tällaisen kahdella eurolla niin minähän ostan. Näistä riittää askartelumateriaalia ja koristetta taas pitkäksi aikaa. Että hyvin alkoi syyskuu täällä löytöjen osalta kyllä.

My recent fleamarket finds from the other day. All colors matching bautifully again of course.

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä ja tuo kookoskuppi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kirppislöytöjä.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle

  VastaaPoista
 3. Hauskoja hieman erilaisia löytöjä! Verkonkohot ja simpukankuoret olis kiinnostaneet minuakin. Ja tuo vanha lämpömittari on hieno!

  VastaaPoista