maanantai 13. tammikuuta 2020

Lumettoman talven kirppislöytöjä

Koskaan ei ole niin kiire etteikö sitä vähän ehtisi kirpputoreilla käydä. Jos ei muuten, niin ainakin silloin kun visiteeraa muissa kaupungeissa. Piipahdin männä viikolla hämeessä ja sieltä tarttui mukaan minun mielestäni erittäin kivat ja tarpeelliset löydöt. 

Isoa kodintölkkiä olen etsinyt jo vaikka kuinka pitkään, kun muutama vuosi sitten sain päähäni vaihtaa kaikki sekalaiset vanhat lasitölkkini juuri tuollaisiin. Viimeinenkin karhulan tölkki pääsee nyt vaihtumaan tällaiseen, kun löysin tämän kuplikkaan kaunokaisen koiranruokien säilyttimeksi ja tölkkikokoelami on täydellisesti vain yhtä sarjaa.

Tuo hauska rulla tai kaulin oli alunperin ystävän löytö, mutta sitä siinä ihailtuani hän heltyi siitä luopumaan. Palan halusta päästä kokeilemaan sitä keramiikkatöissäni jahka savet kaivan taas muutaman viikon päästä esille. Mielessä on taas monta uutta ideaa mitä pitää päästä testailemaan.

Vanha puumuotti näytti silmiini niin hienolta ruukunsuojalta uuden vitriinin päälle laitettavalle kultaköynnökselle, että se oli ihan loistava löytö. Pieni putsaus vain,  kasvi ruukussaan sisälle ja se tulee olemaan niin nappi siellä päällä sitten kun vitriini on maalattu ja laitettu. 

Vanhan vaatekaapin naulakossa oli kiinni vielä kolme puutappia joita tiedän vielä jossain vaiheessa tarvitsevani. Näitä on hyvä hamstrailla talteen jos vastaan tulee, varaosia vanhoihin naulakoihin kun ei voi koskaan olla liikaa jos rikki menee.

Tuo kaiken alla oleva iso leikkuulautakin oli ihan mahtilöytö, olin etsiskellutkin jotain vähän paremman kokoista keittiööni leipien ja muiden tekoalustaksi jääkaapin kupeeseen ja tämä sekä täyttää tarpeeni, että näyttää tosi kivalta.

My recent fleamarket finds: A vintage glass jar to complete my collection of all the same type jars, an old wood mold that'll look good on top of the new cabinet in the living room with a plant in it, Some coat rack pegs that are always good to have around as spares, a pattern roller that I just crave to try out in my pottery and a good size cutting board for my kitchen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti