lauantai 5. tammikuuta 2019

Menneen vuoden muisteloita

Uutta vuotta ollaan päästy jo pitkälle kun minä täällä vielä muistelen vanhaa. Monen muiden tavoin katsoin Instagramissa tuon vuoden yhdeksän eniten tykkäystä saanutta kuvaani ja kas, suosikit näyttävät ihan samalle kuin omastakin mielestäni. Keittiö tietysti ykkösenä peräti kolmella eri kuvalla (viidellä itseasiassa jos se lasketaan, että näkyy tuossa työhuone- ja lyhtykuvassa myös). Vanhat roinat ja asuntovaunu sekä interiöörikuvat siellä sitten muilla kärkisijoilla. 

Itselle tuli tästä kuvakollaasista kyllä jotenkin hyvin kesäinen fiilis, vaikka siellä piparkakutkin vilahtaa. Ehkä se on tuo valoisuus ja asuntovaunukuva jotka sen aikaan saivat. No siihen on vielä niin pitkä matka, että jotain tässä täytyy miettiä ajankuluksi ennen sitä. Joku kiva projekti kutkuttelisi kyllä mieltä... Ans kattoo mitä tässä vielä keksitäänkään.

My best nine in instagram made me think of summer. I can't explain why, maybe it's the caravan and the light in some pics. Oh well, that's still SO far away I need to get busy with something else before I can start really dreaming of the warmth of the sun.

1 kommentti:

  1. Nämä ovat olleet kivoja kollaaseja.Tuon teidän asuntovaunun olen bongannut ennenkin!

    VastaaPoista