maanantai 6. marraskuuta 2017

SKAFFERI!

Pohdiskellessani keittiössäni niitä muutosjuttuja sain yhtäkkisen idean tästä sähkökaappi-, siivouskaappi ja pyykinpesunurkkauksestani, että miksi niitä pitää katsella kun ovat niin rumia? No, eihän niitä tarvitsekaan. Sen sijaan että miettisin miten saada ne yksittäin näyttämään nätiltä voisin piilottaa kaikki kolme. Ja mikäs sen tyylikkäämpi tapa piilottaa ne kun rakentaa ympärille perinteinen nurkkakaappi, sellainen jota useimmin ruokakaappina pidetään. Idea oli niin hyvä, että jahka toivuin siitä järkytyksestä että miksen ollut tätä aiemmin tajunnut tehdä, aloin heti hommiin.

Poistin tilasta siivouskaapin ja käänsin pesukoneen sivuttain. Sitten vaan rakentelin ympärille kaapinrungon. Tein sen erillisistä elementeistä, jotta sen saa purettua nopsaan sivuun jos pesukone ottaa ja hajoaa, se ei nimittäin tuosta ovesta ulos enää mahdu, mutta koska ovi sattui tilaan niin täydellisesti ei tämä pieni detalji häirinnyt suunnitelmiani. Se on kymmenen ruuvia ja kaappi on tiessään nurkasta.

Homma on vielä vaiheessaan kun pitää vielä seinämateriaalit kiinnittää, listoittaa, kitata ja maalata, mutta nyt jo näkee että tämä oli ehkä yksi parhaimpia ideoitani tähän taloon pitkään aikaan. Se jostain kumman syystä saa huoneen näyttämään avarammaltakin vaikka periaatteessa on vähän isompi kun aiemmat viritykset tuossa tilassa. Parhautta myös, että jahka tuo tuosta valmistuu voin ottaa kuvia keittiöstäni laajemmalla kulmalla eikä tarvitse aina olla rajaamassa rumaa sähkökaappia pois kuvista. Ai ettien että!

Since the kitchen needed some changes I started to think if there was a way to make my laundry corner look a bit nicer and while I was thinking I suddenly realized how to do it. Instead of trying to make something so ugly pretty I need to hide it with something pretty - a pantry!
The idea was so good I was shocked I hadn't thought of it earlier. As I recovered from my shock I started to build it and this is how far I've got now. 
I must say this is one of my best ideas for this house and can't wait to get it finished.

21 kommenttia:

 1. No todellakin, jes! Mieletön idea, tuosta tulee upea!

  VastaaPoista
 2. Loistava idea! Tuosta tulee niin hieno.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea, näyttää jo nyt hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Loistava idea, skafferit on niin nättejä :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä idea. En ollut itsekään osannut ajatella että tuollaiseen voisi piilottaa muuta kun ruokaa. Pitääkin miettiä sopisikohan tuollainen omaankin tölliin. Pitäisi piilottaa hankalan mallinen pulsaattoripesukone ja mieluiten myös jääkaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämmöinen paljoa tilaa vie, meilläkin just tuon sähkötaulun levyinen ja syvyyttä suunnilleen saman verran.

   Poista
 7. Skaffer on kaunis ja käytännöllinen. Kodinkoneiden häivytys on vanhoihin taloihin kuin nenä päähän! 👌🏻

  VastaaPoista
 8. oi oi oi... :) Todellakin huippu idea <3 Ja siitä tulee niin nätti :) Mukavaa projektin jatkoa ja kaunista tiistaita! :)

  VastaaPoista
 9. Siis aivan ihana idea ja upea toteutus <3

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava idea. Olen ottanut todella paljon vaikutteita sinun blogistasi omaan kämppään. Tässä jälleen yksi loistava idea jota tulen käyttämään. Olet kyllä oikea aarre :)

  VastaaPoista
 11. Siis tää on niiiiin hieno :) ja tän nähtyäni päähäni pulpahteli kasa ideoita, joilla viilata omaa huushollia... kiitos :D

  VastaaPoista
 12. Siis sinä oot kyllä niin käsittämättömän kekseliäs! Mahtava idea!

  VastaaPoista
 13. Olisipa meilläkin mahdollisuus samankaltaiseen ratkaisuun! Miksikö? Tuo näyttää niin suloiselta! :)

  VastaaPoista