torstai 30. marraskuuta 2017

Jouluporstua 2017

Porstuan pienessä kyläkaupassakin alkaa jo vähän tuntua joululta. Laittelin sinne vähän vihreää ja noita markkinoilta yli jääneitä ja tunnelma siellä muuttui oitis ihanaksi, vaikka siellä kylmä nyt onkin. Vielä pitäisi kaivella jostain tuonne jouluvalot jotka viime vuonna pakkasin niin hyvään paikkaan, etten niitä enää tänä vuonna löydä. (Ei pitäisi mennä tässä iässä enää keksimään uusia paikkoja säilytellä joulukoristeita vaan pitää ne siellä missä kymmenen edellistäkin vuotta piti.)

Keramiikat viihtyvät hyvin esillä porstuan kylmyydessä. Asiakkaita varten nostellaan ne vaan aina sisälle lämpiämään sitten. Tässä kaupassa kun saa vierailla vain ajan varaamalla etukäteen. 
Kauniisti sopivat tuonne viileään tunnelmaan ja näyttävät sateisen harmaana päivänäkin viehkeiltä.

Eli valot vielä ja ehkä vähän lisää vihreääkin niin sitten olen oikein tyytyväinen tämän porstuan jouluilmeeseen. Ei lainkaan vaikeaa laittaa, kun puitteet ovat jo valmiiksi noin söpöt.

My porch is starting to feel festive for Christmas. The only thing missing is the decorative lights that I've managed to hide somewhere in the house and forgotten where. Oh, well this space looks pretty even without them. My own little vintage village shop.

10 kommenttia:

 1. Yksinkertaista, kaunista, sievää, viehättävää :) hassua ehkä, mutta mulle tuli fiilis että tuo toimis myös keväällä, ihan noin niin kuin on. Mutta toki varmasti aikanaan keksit siihen jotain uutta ja upeaa. Toi vitriini (mikä se on? On sillä joku nimi, jota mä en muista), toi missä sulla on noita kippoja esillä, on ihana <3 ja lopuksi vielä on pakko kysyä: toi lyhty lattialla nurkassa. Ootko ite tehny sen vai onko tarttunu mukaan joltain löytöretkeltä? Just kattelin eilen kovin samannäköistä erään pikkuruisen sisustuspuodin ikkunassa täällä päin... kiehtovaa tuo yksinkertainen tyylikkyys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vitriinillä tarkoittanet tuota lasilaatikostoa? Sen rungon olen itse tehnyt, itse laatikot ovat vanhoja kaupan lasilaatikoita. Rottinkisen lyhdyn ostin pari päivää sitten Pirilän Kukkatalosta Hyrylästä. Maksoi muuten vain 12 euroa ja siellä oli vielä monta.

   Poista
 2. Ihana <3 Sää sitten oikeasti teit siitä kaupan :D Sun keramiikka on niin nättiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jo vain on oikeastikin kauppa, mutta myös kierrätyskeskus ja säilytystila.

   Poista
 3. On sulla silmää kauneudelle, upea porstua. Mukavaa joulukuuta teille <3

  VastaaPoista
 4. Niin ihana porstua:) ja täynnä aarteita.

  VastaaPoista
 5. Ompas viehättävä kauppa, tänne olisi kiva tulla, meillä vähän sama haave, mutta vielä kesken eräinen, kaikkea vanhaa löytyy.

  VastaaPoista