maanantai 27. marraskuuta 2017

Johan oli markkinat!

Voi yhden ja ehkä toisenkin kerran, mutta johan oli kuulkaa markkinat männä lauantaina! Tänä vuonna väkeä tuli melkein tuplaten edellisiin vuosiin verrattuna ja jonot olivat pihalla melkoiset jo ennen kun ovia oli edes avattu. Siinä sai siskokset nurkkapuodissaan kyytiä kun ostajia tulvi paikalle eikä paljon hengittää meinannut välillä ehtiä.

Paljon muutakaan en ehtinyt, nimittäin niitä perinteisiä markkinakuvia. Tai no muutaman ehdin juuri ennen ovien aukeamista näpsäistä, mutta en tietenkään kaikista ihanista myyntipöydistä mitä paikalla oli. Tässä kuitenkin ne muutama mitkä kerkesin. Ylhäällä siskon ja mun sisustuspuoti runsaine kukkasineen (ihan takuulla parhaimman tuoksuinen nurkka koko asemahallissa).

Emännällä itsellään oli paraatipaikka oikeutetusti aivan oven vieressä ja siellähän tietenkin upeat vanhat kalusteet oikein notkui ihanuuksia.

Ensimmäistä kertaa markkinoilla oli luonnonmukaisia lastenvaatteita ja leluja myyvä Mini Aisling.

Visualaddict-blogin Frida oli paikalla Hyvä vuosi-kalentereineen ja pellavaisine ihanuuksineen myös. 

Pieni musta mökki-blogin Rilla oli tuonut myyyntiin upeita uunituoreita korttejaan, joita onneksi kerkesin käydä ostamassa läjän itsellenikin.

Petri's Chocolate Room tarjosi herkkua niin silmille kuin suillekin uskomattoman kauniine ja maukkaine suklaineen. Näitä pääsin onneksi itsekin maistelemaan ja erittäin, erittäin hyviä olivat.

Perheen karvatassujakaan ei oltu markkinoilla unohdettu. Ludwig &Vilgot oli taas myymässä pehmoisia koiranpetejään, leluja ja käsin tehtyjä keraamisia ruokakuppeja.

Ja tietenkin paikalla oli myös taas ihastuttava kahvila Muru tarjoilemassa kylmässä jonottaneille lämmikettä ja suussa sulavaa palan painiketta, että jaksoivat hyvin ostostella.

Että iso kiitos kaikille mukana olleille myyjille, ihanille asiakkaille jotka jaksoivat jonottamisesta huolimatta olla iloisia ja sympaattisia ja tietysti itse aseman isäntäväelle siitä että jälleen avasivat ovensa kaikille. Oikein lämpimät muistot jäivät taas tästä ja parasta on, että ensi vuoden markkinoita on jo alettu suunnitella.

Some pics from the Parolan aseman joulumarkkinat I attended last saturday. 

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana tunnelma jo kuvissa, mitä se onkaan ollut siellä paikan päällä! Ensi vuonna minun on pakko päästä paikan päälle <3

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä hurjasti porukkaa. Kynttilänjalka on niin nätti ja kynttiläkin pysyy erinomaisesti paikallaan!! Kiva oli nähdä teidät siskokset livenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! On niin mukavaa tavata ihmisiä nimimerkkien takaa :-)

   Poista
 3. Älytön jono. Onneksi edes piharakennukseen pääsi sisälle niin ei tyhjin käsin tarvinnut lähteä.

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Hienoa, että väkeä riitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkeä tosiaan riitti ja olivat aivan ihania pitkistä jonotusajoista huolimatta.

   Poista