keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Markkinajuttuja

Kiirettä on pitänyt sitten viime postauksen. Täällä valmistaudutaan jo hurjaa kyytiä Parolan aseman joulumarkkinoille ja pakkaaminenkin on jo aloitettu, vaikka markkinat ovatkin vasta 25. päivä. Hyvä olla ajoissa on kuitenkin minun motto ja sitä noudatetaan tälläkin kertaa.

Tässä juuri valmistuneita keppitähtiä, jotka harmillisesti loppuivat männä vuoden markkinoilla minulta kesken. Nyt pitäisi riittää kaikille halukkaille se oma tähti, sen verta monta on tulossa pöydän nurkkaa koristamaan. Jos kuitenkin ihan varma haluat olla, ettet tänä vuonna jää ilman, huikkaa varaus sähköpostilaatikkooni (osoite internetversiossa vas. ylh.). Hintaa keppitähdellä se sama 30e kuin viime vuonnakin ja koot vaihtelevat halkaisijaltaan noin 70-80cm välillä. Valmistettu vanhoista heinäseipään tapeista.

Prepairing for the Parolan aseman joulumarkkinat. Here's a bunch of hey stack pin stars I made last year that totally sold out. This year I made plenty more, so hopefully everyone who desires a star, will get one now.

5 kommenttia: