perjantai 24. marraskuuta 2017

Joulumarkkinapuoti

Huomenna on markkinat ja tänään on laitettu myyntipaikkaa kuntoon oikein olan takaa. On kärrätty lisää herkkua esille ja aseteltu kaik nätisti ja katsottu että hinnat ja muut ovat esillä ja kohdillaan ja että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Täytyy kyllä sanoa, että minulle on aina puolet kaikesta kivuudesta jo tämä myyntinurkan laittelu ja somistelu. Toinen puoli hauskuudesta on sitten huomenna ne kaikki ihanat asiakkaat ja koko markkinoiden tunnelma.

Tänä vuonna ollaan siskon (Vihreän talon Annika) kanssa siis yhdessä ja meillä on tällainen mukava pikku loossi aseman nurkassa. Tänne pääsee kävelemään ihan sisälle ja aivan myytävien äärelle niin kuin oikeissakin sisustusputiikeissa. Meillä on myös maailman söpöin pieni kassapöytä koneineen ja peleineen jossa kortilla maksaminen onnistuu myös.

Putiikissamme on tarjolla paljon ja kaikkea, on siskon väsäämiä ihania kransseja ja kukkakimppuja. Löytyy astioita ja kylttejä ja kynttilöitä. On myös puutähtiä ja tekokransseja ja söpöjä pieniä kilpipiileoita (ne puuttuu vielä kuvista). Minä en tässä hengästyksissäni edes ihan muista kaikkea mitä tuolla on, mutta paljon sitä nyt kuitenkin on. Takuulla ihania ideoita pukinkonttiin ja omaa kotia koristamaan tai vaikka ystävälle viemisiksi harmaata marraskuuta riemastuttamaan.

Tule siis paikalle huomenna lauantaina 25.11. klo 11-16. Osoite on Asemantie 11 
Parola. 
Tänä vuonna markkinat ovat tuplasti isommat kun ennen kun myös makasiini on myyjien valtaama.
Asemalta löytyy taas myös iki-ihana kahvila Muru josta saa makoisaa virkistettä ostostelun lomassa.

Nähdään siis huomenna tuolla!THE christmas fair to be is tomorrow 11/25/2017 at Parola's old railway station (Asemantie 11, Parola) between 11-16. 

1 kommentti: