maanantai 19. lokakuuta 2015

Vahingossa

Minä olen juuri niitä ihmisiä joilla joulu on mielessä heti kun marketeissa alkavat näkyä myynnissä ensimmäiset jouluvalot. Pari kertaa paikallisessa rautakaupassa hypisteltyäni yhtä vienosti vilkkuvaa valoketjua päätin hetken mielijohteesta ostaa sellaisen. Että jos vaikka loppuukin kesken ennen joulua ja olisinkin sittenkin halunnut sellaiset. Ja pitihän se sitten kotiin päästyä heti testata, että miten vilkkuu ja onko kiva nyt.

No, siitä se ajatus sitten lähti, kun iskin valoketjun tuohon luurankojulisteen ympärille, että hetkinen, tässä onkin nyt jotain. Äkkiä hamstraamaan kaikki pääkallot ja muut kammotukset siihen ympärille,mikä ei ollut vaikeaa tässä huushollissa, niitä kun tuppaa olemaan vähän siellä ja täällä. Vähän on sellainen ikuinen halloween tässä meidän sisustuksessa. Ja kas, siitähän tuli aika kiva, vähän tuollainen meksikolaishenkinen kuolleiden päivän alttari. Sopii oikein hyvin tähän vuodenaikaan ja jaksan tämän avulla ehkä vielä tovin odotella niiden varsinaisten jouluvalojen esille kaivamista (paino sanalla ehkä).

I' one of those people that can't resist buying Christmas lights. As I was trying not to buy a set I decided to buy this flickering one just in case they'd run out before Christmas. And when I got home I needed to try the set out and put them around this cool vintage poster I have in the living room. And as I did so I immediately noticed how it looked a bit like a Mexican altar for dead. So I put there all my fake sculls and some other scary stuff and now we have the coolest Halloween deco in our living room.

11 kommenttia:

 1. Hihii, ei oo liian jouluinen asetelma :) Minäkin kärvistelen täällä, tekisi mieli laittaa tähti keittiön ikkunaan... mutta olen asettanut itselleni sellaisen rajan, että sitten vasta kun puista lähtee lehdet. Omenapuiden lehdet näyttävän olevan pirun tiukassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on pihalla vielä suurelta osin ihan vihreää. Saas nähdä ehtiikö edes jouluksi kellastua tai edes irrota. Hedelmäpuut ovat kyllä sitkeitä tänä vuonna. :D

   Poista
 2. Minä laitan valot kun siirrytään talviaikaan (eli viikko vielä!), meillä niitä kutsutaankin kaamosvaloiksi :) mahtava asetelma, ei mitään turhan pikkusievää ;)

  VastaaPoista
 3. Karmean hieno!

  Harry Potterin ystävänä mua naurattaa ekassa kuvassa näkyvä Jästipulveri, hehhee! :-D

  VastaaPoista
 4. Mua hihityttää myös tuo jästipulveri :D Muuten on kyllä jotenkin Edgar Allan Poe -henkistä meininkiä. Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Aika makaaberi mutta hieno. Sopisi myös kauhukuvaksi alkoholin vaaroista kertovaksi näyttelyksi. Niin hauska tuon laatikon päällä.

  VastaaPoista
 6. Mulla kanssa jouluvalot on ihan vaan valoja. On jo yhdet hyllyä valaisemassa! Tuo luurankojuliste on ihan mahtava, itselläkin on vanha opetustaulu, luuranko, makkaria koristamassa.

  VastaaPoista
 7. Olenkohan mä jo aiemmin tiedustellut jossain tosta kallosta joka on niinkuin osissa että mistä olet sen ostanut se on niin hieno

  VastaaPoista