keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kalloista puheen ollen

Oli jo jonkin aikaa tehnyt mieli tehdä pieneen kylttikauppaani uusi myyntiartikkeli ja koskapa piirsin taannoin aika kivan pääkallon niin luonnollisestikin aihe löytyi siitä. Halloweenin kunniaksi, tai miksei vaan sen kunniaksi että pääkallot ovat hienoja tein tuollaisen kallon anatomiaa kuvaavan taulun. Koitin olla toteutuksen kanssa tosi tarkkana, että siinä pitäisi nyt kaiken olla ihan kohdillaan, niin kuin oikeassakin opetustaulussa olisi. Kooltaan tämä on vaan paljon pienempi, 21 x 30cm. Oikein näpsä ja kiva taulu kalloista sisustuksessaan tai elämässään pitäville.

Ja jos tämä kammotus ei nyt iske, niin onhan siellä vielä noita kiltimpiäkin kylttejä tarjolla. Tilauksia otetaan taas vastaan pienessä kylttikaupassani - klikkaamalla tästä pääset kauppaan.

I made this vintage looking educational board of a human skull myself. It's up for sale in my little store where I sell these cute cardboard signs I make.

9 kommenttia:

 1. Hieno kallo, kuten muutkin taulut!

  VastaaPoista
 2. Upeasti olet saanut kalloon yksityiskohtia, erityisesti hampaisiin! :)

  VastaaPoista
 3. WAU! Ihana! <3 Ja ai hitsit mun, vanhan optisen alan ihmisen, sydän sykkii myös tolle E-taululle! <3

  VastaaPoista
 4. Magee!! Kyllä oot näppärä :)

  VastaaPoista
 5. Todella hieno kallo! Vitsi kun osaisi itsekin piirtää noin hienosti. Niin teetkö sä kylttejä ihan mittatilaustyönäkin?

  Haluaisin haastaa sinut kasaamaan 5-10 kohtainen bucket list, jotka toteuttaisit bucket list-postauksesta laskettuna vuoden sisällä! Itse tein hieman vastaavan listauksen asioista, jotka haluan toteuttaa ennen 30-vuotis syntymäpäiviäni: http://thisdayrabbit.blogspot.fi/2015/10/bucket-list.html

  VastaaPoista