perjantai 16. lokakuuta 2015

Se on siinä

No nyt. Nyt se on maalattu ja käytössä se kaappi. Paria vedintä vaille ihan täydellinen. Tilaa ei oikeastaan tullut yhtään lisää itse kaappiin, mutta työtasoon alapuolelle tuli sitäkin enemmän. Vanha kaappi oli asennettu jostain syystä kamalan alas ja tämä uudempi on nyt reilusti ylempänä. Koko tila tuli paljon valoisammaksi kun tilaa on enemmän.

Olen ihan hirveän tyytyväinen noihin hyllyihin. Mittailin purkkikokoelmani tarkalleen ja sen mukaan laitoin hyllyt, että mahtuvat juuri noin, kivasti. Myöskin lasilaatikot tuossa ylempänä ovat niin paljon käytännöllisemmät. Täytyy tosin nyt olla niiden kanssa varovainen, etteivät lipsahda sormista ja putoa, sitä riskiä ei juuri ollut kun olivat tuossa tasolla.

Otin nyt tällaiset aika tarkoin rjatut kuvat kun ajattelin kuvata vielä koko keittiön kokonaisuudessaan myöhemmin. Nyt ei voinut kuvata kovin laajasti kun yksi tärkeä yksityiskohta puuttui. Palataan tähän aiheeseen siis vielä myöhemmin.

And here is the final result of the new kitchen cabinet. It's so much better than the old solution we had there. This one is also hung higher so there is more space on the counter top. I just love the outcome of this, it looks like it was meant to be this way all along.

13 kommenttia:

 1. Itse haaveilen myös purkkikokoelman esillelaitosta, mutta mites elintarvikkeiden säilyvyys? Kuivatarvikkeetkin tulisi säilyttää pimeässä? Olen myös joskus haaveillut vanhoista lasilokerikoista, mutta täällä ainakin jauhoihin yms. ilmestyy ötököitä, joten ei voi säilyttää tiivistämättömissä astioissa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä tuohon päivä paista, joten ei ole ollut ongelmaa säilyvyyden kanssa, eikä nuo tosiaan tuossa kauaa edes ehdi suurin osa olla kun jo käytetty on. Ikinä kuunaan ei ole meillä mihinkään mitään öttiäisiä tullut vaikkeivat esim nuo alahyllyn purkit ole ihan täysin tiiviitä.

   Poista
 2. No kyllä tuli taas hieno!!!
  Niin kodikas, kaunis ja talosi tyyliin sopiva.
  Tykkäsin kyllä kauheasti myös Pilvenpiirtäjä-kaapistasi (ei olekaan näkynyt postauksissa pitkiin aikoihin) ja odottelen innolla postausta Nukkekoti-kaapista ja sen asukkaista -ehkä Joulupostaus?!

  Kiitos Sinulle upeasta ja inspiroivasta blogista; kurkistan tänne joka päivä .
  Terveisin Kirsi Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, olohuoneen pilvenpiirtäjä, täytyypä sitäkin nurkkaa koittaa muistaa välistä kuvata. :-) Nukkekotipostauksia tullee talvella kun ehdin taas sen parissa askarrella. Katsotaan josko jo jouluksi.

   Poista
 3. Aivan mahtava lopputulos. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Niinhän se on siinä kuin olis aina ollut!
  Paitsi että on parempi :)

  VastaaPoista
 5. Olet kyllä taitava. Hieno tuli.
  AIla

  VastaaPoista
 6. Aivan upea! Tulikin sellainen purkkihimo. Pitäisiköhän kaivaa ne esille, ovat tällä hetkellä kaapin kätköissä.

  VastaaPoista
 7. Se on sitten just eikä melekeen :)

  VastaaPoista
 8. Kävin huokailemassa ja ihastelemassa :)

  VastaaPoista
 9. No johan tuli ihana...ja just kuin ois aina ollut tuossa....kyllä kelpaa olla purnukat esillä.☺

  VastaaPoista
 10. Ihan täydellisen upea! Noi lasipurkit näyttää kyllä hienoilta avohyllyillä!
  Wau!

  VastaaPoista