lauantai 17. lokakuuta 2015

Keittiö kokonaan ja se yksityiskohta

Se tärkeä yksityiskohta joka jäi viimeksi kuvista uupumaan oli tietysti tämä kello. Kello joka majaili aiemmin pesukoneen vierellä käväisi välissä kellosepän hyppysissä ja nyt on sisällään sähkömoottorin sijaan patterikoneisto. Tuli tuon kaappiremontin myötä halu pitää tämän huoneen väritys vaaleampana ja tuo kello sopii tilan väreihin paremmin. 

Koitin kuvata keittiön niin että näkyisi molempien puolien kaapistot yht'aikaa. Ja koskapa rakastan vain pystykuvia tuli rajauksesta aika tiukka, mutta näkyvätpä nyt edes jotenkin. Parhaiten taitaa kyllä näkyä työhuoneeni kaaos ja kompostiämpäri tiskipöydällä, mutta eikös me niin juuri sovittu, että elämä ja sotkut saa välillä vähän näkyäkin.

Keittiö alkaa kohta olla sellainen kun haluaisinkin. Liesituulettimen tahtoisin vielä uusia ja ehkä tuon uudemman puolen alakaapistonkin. Nyt keskityn kuitenkin hetkeksi nauttimaan tästä. Pitää sitä jotain jäättää vielä haaveeksikin. Olisi ihan liian tylsää jos ei olisi jotain sisustusjuttuja mietinnässä.


I swapped the previous black clock to this white one. I wanted to keep the colors in this room lighter than in the rest of the house, so this clock works best here. 
The rest of the pics show the kitchen as wide as I could shoot it with my camera held in vertical position. I just don't like to take horizontal photos at all.

14 kommenttia:

 1. Enpä ole tainnut täällä aiemmin kommentoidakaan, mutta siis mahtavan hieno keittiö. Samankaltaisesta lattiasta haaveilen meidän eteiseen, sitten joskus. Kaapisto on kyllä tosi onnistunut.

  VastaaPoista
 2. It all looks very inviting, a stylish and comfortable kitchen. Cheers, Ardith

  VastaaPoista
 3. Kui hauskaa voi olla?! Samana päivänä kuvasin meidän keittiön blogiin ja manailin et persikka kun en huomannu ennen kuvien ottoa sekaista eteistä... Tätä se on kun on pieni huusholli...jep...

  VastaaPoista
 4. Upea! Itse haaveilen samanlaisesta keittiöstä.

  VastaaPoista
 5. On kyllä just eikä melkein keittiö, josta pidän. Olet valtavan taitava tekemään kaikkea tuunauksia.
  Ainut asia, joka häiritsee on nuo kauhat ja kapustat oven päällä. Koristeenahan ne varmaankin ovat, mutta mielestäni niiden pitäisi olla paikassa, josta voisi kuvitella ne otettavan käyttöön... Vaikka tuon kuviollisen leikkuulaudan (?) paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne käytössä ovat. Yletän tuonne ihan hyvin jos vähän varvistan. :-)

   Poista
 6. Hei, tulipa kaunis keittiö. Rakastan noita vanhoja puisia ja kestäviä kaappeja.

  VastaaPoista
 7. Hei, ihana keittiö, kodikas ja tyylikäs samalla kertaa. Parasta tietenkin, että ihan ite teit!

  Mistä muuten hankit tuon alakaappien tason/levyn? olisi käyttöä juuri tuollaiselle meidänkin keitiössä.
  Terkuin innokas blogisi seuraaja, Pia S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se levy on ihan Ikeasta hankittu muinoin, Bergstena nykyiseltä nimeltään. :-)

   Poista
 8. Löysin blogisi eilen ja keittiösi on kerrassaan ihana <3 Mikä on tuo kaunis valkoisen sävy, jolla olet kaapit maalannut? Itsellä on myös vanhojen puisten keittiökalusteiden kunnostusprojekti edessä, saa nähdä kuinka mittava työmaa siitä tulee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :-) Niissä on itseasiassa kahta eri valkoisen sävyä, alakaapeissa 4737 (pehmeämpi valkoinen) ja yläkaapit ihan maalarinvalkoiset, eli siis se sävy mikä valkoisesta maalipurkista tulee jos sitä ei sävytä millään.

   Poista