tiistai 6. lokakuuta 2015

Nyt työhuoneessa mutta pian keittiössä

Vihdoinkin löysin suunnilleen sopivan vanhan kaapin keittiökaappiprojektin seuraavaan vaiheeseen. Aika kauan sain kyllä tätäkin metsästellä, ovat nyt tosi kysyttyjä ja kaikki täydelliset ehdittiin napsia nenäni edestä tai sitten olivat aivan liian kaukana. Onnekseni satuin vilkaisemaan Facebookin Purkutavarakirppis-ryhmään juuri silloin kun tästä ilmoitus sinne laitettiin. 

Tämä suunnilleen sopiva on ulkomitoiltaan passeli, mutta ovia joudun hieman sahailemaan ja muutenkin entraamaan saadakseni tämän samaan lookkiin kun toinen iso kaappi tilassa on, mutta se on pientä sen riemun rinnalla että pian tuo keittiö alkaa näyttää siltä miltä olen jo pitkään halunnut.

Huomatkaa perheen karvaisten poikien järkyttyneet ilmeet. Ihan kun eivät tykkäisi siitä että puuhastelen puutöitä sisätiloissa. Kaappi häiritsee ihan selkeästi heidän sisäistä rauhaansa olemalla tuossa tuolleen, keskellä työhuoneen lattiaa. Hah!

Finally I found a suitable wood cabinet to restore the other half of my kitchen. I just need to make this look more like the other one so that the style will be perfect. Note those little dogs sitting there with shocked faces asking "why is this huge piece of furniture here? You better not start building something inside again...".

2 kommenttia:

  1. Voi koira parkoja. :D Mutta ihan mahtavaa, että metsästämäsi kaappi löytyi viimein!

    VastaaPoista
  2. Hienoa. Itse aina myöhästyn kun esim. facebookin purkutavarakirppiksellä on jotain hienoa.

    VastaaPoista