lauantai 19. syyskuuta 2015

Työhuone tukossa

Tässä hengittävässä puutalossa hoituu pyykinkuivaus sisätiloissa tarpeen vaatiessa ympäri vuoden. Mikään ei voita raikaan pyykin antamaa tuoksua ja sitä ihanan helpottavaa pientä kosteutta jota puutalo lämmityskaudella vaatii. Itse kärsin kovasti liian kuivasta huoneilmasta, nenä menee tukkoon ja aivastuttaa jos kosteusprosentti painuu alle neljäänkymmeneen niin kuin kovimmilla pakkasilla joskus käy. Silloin laitan aina pyykkikoneen laulamaan ja ripustelen huoneet täyteen pieniä ilmankostuttimia. Harmi vain että kuivahtavat tosi nopsaan eikä apu ole kuin hetkellinen.
Nyt ei vielä ole ilmankosteus onneksi liian alhainen mutta flunssaa on pukannut ja siihenkin tämä on ollut ihan loistava apu. Pienesti kosteampaa ilmaa kun on kivampi hengitellä kipeällä kurkulla.

We absolutely love drying our laundry inside the house. It smells so good here, when there's a little fresh laundry somewhere. This old wooden house needs some moisture in the heating season and drying laundry is the perfect way to get it. It's also a perfect way to ease sore throat for me. It's much better to breathe in air that isn't too dry.

4 kommenttia:

  1. Voi kunpa meidänkin pyykit sopisi yhtä hyvin sisustukseen ja näyttäisivät noin taiteellisilta! :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä konsti...ei tarvitse ostaa kalliita ilmankostuttajia..)

    VastaaPoista