tiistai 22. syyskuuta 2015

Tulen odottelua ja kisavinkki

Työhuoneen takka on odotellut ilmojen viilenemistä. Puukoppa on ladattu täyteen ja sytykevarasto tarkistettu, mutta kylmyyttä ei vain vielä missään tunnu. Puutalo pitää hyvin lämmön itsessään vielä näillä ilmoilla ja talossa onkin vasta pari patteria pistetty päälle keittiössä. Mutta silti tunnustan että jo vähän odotan sitä hetkeä kun taas pääsen takkatulen loimossa lämmittelemään. Mikään ei pieksä sitä fiilistä ja lämpöä mikä siitä taloon ja viluiseen ihmiseen tulee.

Takoista puheen ollen, oletko kenties haaveillut omasta takasta? StyleRoomissa on nyt käynnissä ihan huippukilpailu jossa voit voittaa itsellesi unelmiesi tulisijan Conturalta.  Kivaa kisassa on että pääset testailemaan ja valikoimaan takkoja näppärän puhelimeen ladattavan appsin kanssa jonka avulla saat soviteltua malleja omiin huoneisiisi. Kisaan voi myös osallistua ilman appsin lataamista, jättämällä kommentin mieleiseensä Conturan StyleRoom-albumiin.
Malleja löytyy joka makuun, joten menkäähän vilukissat nyt apajille siitä.
Mieltä lämmittää myöskin se että Lokakuusta eteenpäin saa blogiperheemme StyleRoomissa huimasti lisäystä kun mukaan tulee kymmenen uutta ja ihanaa blogia ja bloggaajaa. Käykääs kurkkaamassa tästä kutka sinne on mukaan valittu. On kyllä kerrassaan oiva porukka meitä siellä nyt.

Almost waiting for the season to get cooler to be able to enjoy the warmth of a real fire, but no sign of it yet. It's still too warm outside for our chimney to work. Never the less I'm still prepared for the day to come. The firewood is dry and ready.

Meanwhile if you live in Finland and have been dreaming of a fireplace of your own, go and participate this cool giveaway of  Contura fireplaces in StyleRoom.
And while youre there, also check out the ten new bloggers that have just joined our StyleRoom blog-family.  

2 kommenttia:

  1. Meillä edetään toisinpäin, että pattereita ei ole vielä pistetty päälle, mutta tulisijoja on ruvettu hiljalleen lämmitellä. Tässä vaiheessa vuotta se on ihan mukavaa puuhaa vielä (mitä nyt aluksi saa olla varovainen, ettei laita liian kuumaksi alkuun ja erityisesti leivinuunin kanssa, ettei se kosteuttaan savuta sisään). Talvella sitten rupeaa jossain vaiheessa kyllöittämään lämmityspuuhat, vaikka mukavahan se tulen rätinää on kuunnella, kun joku kantaisi puut ja odottelisi peltien sulkemiset jne.

    VastaaPoista
  2. Aamulla on kyllä ihan parasta jos ehtii laittaa tulet keittiön puuhellaan. Se lämpö ja tuore kahvi, ai sentään.

    VastaaPoista