tiistai 8. syyskuuta 2015

Siskolla tai sen siskolla

Meillä on siskoni kanssa tapana aina silloin tällöin lainailla toisiltamme kalusteita tai sisustusesineitä jos ne eivät juuri sillä hetkellä toisen kotiin sovi. Nyt kun siskonen muutti pienempään kaupunkiasuntoon sain aika helposti kerjättyä lainaan tämän superkivan vanhan työpöytävalaisimen. Tarvitsin nimittäin kuumeisesti keittiöön sopivaa kasvilamppua valaisemaan pimeydestä kärsiviä viherkasviraukkoja ja tämä on sekä tyylillisesti että toiminnoiltaan siihen hommaan aivan täydellinen.

Ja tietenkään en sitten kirveelläkään löydä kätköistäni sitä kasvipolttimoa jonka omistan, mutta eipä kai se ihan vielä tarpeen olisikaan kun loppuviikoksi on luvattu aurinkoa. Nätti on lamppu ilman sitäkin. 

Ja nättihän se oli siellä siskolan vanhassa kaupunkiasunnossakin, vai mitä. 

Kuva: Vihreä talo

My sister and I tend to borrow each others things and furniture every once in a while. Now it was my turn to borrow this supernice vintage desk lamp for my kitchen. I needed a lamp to put a plant light there for the winter and this one is just perfect for that in every way.  I also think it was quite perfect in their old bedroom too, but I still hope I get to keep this in my house forever.

3 kommenttia: