torstai 12. syyskuuta 2013

Suurpiirteisesti valmis

Tältä se nyt sitten näyttää, valmis lattia.  Lopputuloksesta tuli enemmän kuin mieleinen ja vaikka turkoosi väri onkin melkoisen piukea on se lattiassa aika huomaamaton.
Muutama lukijani on minulle kommentoinut lattiaprojektin vaikuttaneen kovin työläältä ja siksipä haluan painottaa että ei se sitä ollut - todellakaan. Kovin tarkkakaan ei tässä hommassa tarvinnut olla. Lopputuloksesta ei huomaa pieniä kauneusvirheitä enkä usko että kukaan jaksaisi konttailla lattiallani mittanauhan kanssa tarkistamassa ovatko kaikki neliöt saman kokoisia. Eivät nimittäin ole.
Allaolevasta kuvasta näkyy kuinka suurpiirteinen olin. Ainoa mistä olin tarkka oli se että valkoiset viivat näyttävät suurinpiirtein suorilta, eikä sekään loppujen lopuksi ollut niin tärkeää.

And the floor is ready. Even though the turquoise is a very bright color, on the floor it almost disappears, which I quite like. I'm very pleased with this floor now and I consider it finished (at this point anyways).
Some of my readers have told me that this project looked  laborious and I'd like to point out that it really was not. I really didn't have to be that pedantic with the ruler and no one notices the small flaws in the big picture. The picture below shows my almost non existent accuracy.

22 kommenttia:

 1. Kerrassaan mahtava! Nyt tekisi mieli alkaa maalaileen omia lattioita. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana lattia, turkoosi sopii tuohon aivan mahtavasti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana lattia, turkoosi sopii tuohon aivan mahtavasti :)

  VastaaPoista
 4. Aivan upea lattia! Tuo on pakko pitää siistinä, ettei peity minkään ajelehtivan rojun alle :) Tuota kelpaa ihastella. t. Juuli

  VastaaPoista
 5. Vaude mikä lattia!!! En ole huomannut milloin olet tuon aloittanut ja minkähänlaisessa järjestyksessä? Olet ilmeisesti tehnyt siitä postauksia aiemmin, mutta omat vierailuni blogeissa ovat olleet vähissä syyskiireiden (säilöminen ym. ym.) vuoksi. Sinä se teet mitä haluat ja muut mitä osaa:D Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Tulipa kaunis lattia! Varmasti kaiken vaivan väärti!

  VastaaPoista
 7. On se!
  Hyvä siis :)
  Parempi kuin uusi.

  VastaaPoista
 8. Vautsi! Makee lattia, tota ei kyllä mattojen alle tule peiteltyä :)

  VastaaPoista
 9. Lattiasi on napakymppi. Turkoosi sopii siihen kertakaikkisen hienosti!

  VastaaPoista
 10. Komppaan edellisiä! Onnittelut onnistuneesta työstä!

  VastaaPoista
 11. Hieno lattia tuli, turkoosi on juuri sopiva piristysruiske tuon perinneruskean kaveriksi.

  VastaaPoista
 12. Wau, miten magee lattia :O Löysin vasta blogisi, vaikuttaa todella kivalle, pitää jäädä seuraamaan :)

  VastaaPoista
 13. No huhhuh! Ihan mieletön. Haaveilin minäkin ruudullisesta lattiasta ja mikspä ei joskus, jos saan tuon toisen pään käännettyä. Täytyy näyttää tää kuva!!!

  VastaaPoista