torstai 5. syyskuuta 2013

Kuudenteen kiitos

Reilu vuosi sitten hankkimani hissinnappulat pääsivät vihdoin komeron kätköstä käyttöön. Ja niin kuin niin usein minulla käy olin aivan tyystin unhoittanut koko nappulaston kunnes tässä päivänä eräänä siivoilin nurkkiani ja löysin sen. Päätin siltä istumalta että uudestaan en sitä hukkaa ja askartelin siihen panelin pätkistä taustan. Sijoituspaikkakin löytyi nopeasti eteisestä, kun siellähän se "hissikin" on.
Minusta on hauskaa jos sisustuksen kanssa ei olla aina ihan tosissaan. Vitsikkäät yksityiskohdat piristävät omaa mieltä ja vieraisille välistä tulevat lapset keksivät niistä aivan omia sovelluksiaan. Esimerkiksi eteisessä olevalla hissikaapilla voi matkustaa tarpeen tullen vaikka Narniaan. 

I found this elevator button board while organizing a closet. I had totally forgotten I even had it so I decided to put it up right then and there -no risk of forgetting it again.
It found it's place from the hall, after all that's where the "lift" is.
I really like funny things in my decor. It makes me smile and the kids that come visit find even more pleasure of them. For example the closet "lift" in the hall can take you straight in to Narnia. How cool is that.

14 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hieno löytö ja kiva tuunaus. Mä oon täysin samaa ieltä. Ripaus huumoria sisustuksessakin olla pitää :)

  VastaaPoista
 2. Just tollaset jutut tekee kodista omannäköisen ja persoonallisen,aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Hih, hauska idea! Sopii hienosti tuohon! :)

  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Upeat nappulat! Mä niin jaan sun sisustusideologian, ei tää niin vakavaa ole! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan törkeen upeet nappulat! Kyllä taas yrittää vihertää kateudesa täällä päässä! :)

  VastaaPoista
 6. Oikein hauska lisä :)
  Huomasiks muuten että vitosessa on ollut joko urheilullinen tai hissikammoinen asukki - se on kaikkein vähiten paineltu namikka !

  VastaaPoista
 7. Hienosti on päässeet nappulat esille...Ihanaa:)

  VastaaPoista
 8. Nyt sitten vaan hissillä ylös asti;)

  VastaaPoista
 9. Ihanaa; "matkustaa Narniaan"! Mulle käy tämän tuosta samalla tavalla että en muista ollenkaan hankkineeni jotain tuiki-ihanaa juttua, ennenkuin törmään siihen jossain sedimentissä. Jep, sisustuksen kanssa ei pidä olla otsa rypyssä. Meilläkin asui ensimmäisen vuoden (ainakin) ajan Harry Potter jengeineen olohuoneessa, koko nelimetrisessä leveydessään... Taioin ne sittemmin kellarikäytävään pahvilaatikossaan odottelemaan jotakuta fania jolle ehkä malttaisin heidän myydä. ;)

  VastaaPoista
 10. Wau, on kyllä niiin originelli sekä idea että toteutus! Ei tule joka kodissa vastaan! Hieno!
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 11. Sinulla on kyllä aina niin kivoja ideoita! :) Ja kaunis blogi

  VastaaPoista