maanantai 2. syyskuuta 2013

Säiltä suojaan

Tämä ihana vanha talonpoikaispöytä on palvellut muutaman kesän puutarhassani pihapöytänä. Nyt oli vihdoin aika päästää se vuorostaan sisälle johon se sopiikin aivan täydellisesti. Koipia piti vain hieman korottaa jotta saa omat kinttunsa sujuvasti tuonne alle. (Kuten  kuvista näkyy korotus on suoritettu luovasti kumisilla ovistoppareilla. Hoitavat hommansa ihan oivallisesti mutta täytyy muistaa vielä ruuvata ne kiinni.)

Pöytä on saanut ulkona pintaansa sadetta ja moskaa ja vaikka se suurimmaksi osaksi onkin antanut pöydälle ihanaa romuluista luonnetta pitää tuosta pinta vielä kevyesti hioa. Säiden armosta ovat puunsyyt nousseet ikävästi ja pinnasta irtoilee pikkuisia tikkuja. Kuivukoot nyt hetken rauhassa kuitenkin ensin.

Ja vihdoin on keittiön värimaailmakin taas ruodussaan. Enää ei silmiä kirvele. Mikä helpotus. On niin paljon mukavampi olla kun värit natsaavat täydellisesti. 

This lovely vintage wood table has been staying in my garden for a couple of summers. Since I needed something "new" in the kitchen I decided to bring it inside for a change.
It looks really good with the metal chairs and finally the color scheme in this room doesn't give me a headache. I love it.

10 kommenttia:

 1. Hyvin passaa! Kiva että tuossa yhdessä kuvassa näkyy toi lamppukin :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
 2. Hyvää on tehnyt ulkoilma pöydälle, niin hienon värinen kertakaikkiaan! =)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä sopii tuo pöytä hyvin keittiöösi...sanoisinko että paremmin,kuin se keltainen....ulkoilma on tehnyt vain hyvää pöydänpinnalle...niin rustiikkinenettä...:)

  VastaaPoista
 4. Todella ihana pöytä, kannaataakin ottaa sateelta suojaan ;) mukavaa syyskuista viikon jatkoa.

  VastaaPoista
 5. En tykkää. Keltainen pöytä kävi mielestäni paremmin. Ihana lattia kuitenkin, tulee mielestäni nyt hyvin esiin...

  VastaaPoista
 6. Komppaan anonyyniä. Ei oo niin tyylikäs tähän kokonaisuuteen, kuin oli keltainen ... Kaunis pöytä kylläkin. Johonkin toiseen paikkaan?

  VastaaPoista
 7. Mulla on täsmälleen samanlainen pöytä työn alla autotallissa. Silmää ei säväyttänyt tummanruskea maali mikä siihen on joskus vedetty joten odottelen inspiraatiota ottaa lämpöpuhallin käyttöön..

  VastaaPoista