sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Eteisestä puheenollen

Sain viimein aikaiseksi aloittaa urakan maalata eteisen lattiaan ne suunnittelemani turkoosit neliöt. Projekteissani joskus aika suunnittelusta toteutukseen venähtää, niin kuin tässäkin tapauksessa useammalla kuukaudella, mutta aina jossain vaiheessa kuitenkin alkaa keskeneräisyys kalvaa mieltäni ja havahdun viimeistelemään työni.

Supermukava huomata olleensa oikeassa värivalintansa suhteen. Turkoosi värinä meni niin nappiin tuon pahvilaatikon ruskean kanssa. Vielä kun nuo neliöt hieman kulahtavat on tuo melko pitkälti aivan täydellinen lattiamalaus - ja miten helposti. Pari iltaa tässä tosin vielä menee kun tuossa eteisessä on niin paljon kulkua etten mitenkään voi maalata kaikkea kerralla. Muutoin olemma vankina talossamme ja ilman vessaa.

It took me over four months to begin to paint the turquoise squares on the hall floor but I've finally started. It's so nice to see that my vision was spot on with the colors matching perfectly. Looking at that great floor pattern I just can't believe how easy this project has been.

17 kommenttia:

 1. Voi vitsi, siitä tulee hieno!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno! Ei mikään tavallinen lattia, turkoosi käypi kyllä tuohon kuin nappi takkiin!

  VastaaPoista
 3. Helposti? :)

  Olen ihan varma, että olet tehnyt aika hurjan kovaa työtä tuohon lopputulokseen. Ajatuskin nanomillilleen tarkkaan teippaamisesta ja lattialla päiväkausia konttailemisesta ei ole helppo.

  Näyttää aivan upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, millit voit unohtaa. Teipit on räiskitty lattiaan ihan silmällä ja suunnilleen jonkinmoista pahvimallia apuna käyttäen. Päiväkausien konttailukin on tuulesta temmattua. Pari tuntia illassa oli työtahti :D

   Poista
 4. Eipä paremmin nappiin olisi värivalinta voinut mennä.Ja kun katsoo kuvasta vielä maalamatonta osaa,huomaa että jotain siitä vielä todella puuttuu :)

  VastaaPoista
 5. Vitsi miten hienolta näyttää! Melkoinen urakka kyllä ollut. Itse haaveilen, että saisin kaupunkikodissa edes yhdet ikkunanpokat maalattua valkoiseksi, suunnittelutyötä on tehty nyt jo puolitoista vuotta...Maalaiskodin maalausurakoita en uskalla vielä edes ajatella.

  VastaaPoista
 6. Upea lopputulos. On tuossa varmaan vierähtänyt tunti jos toinenkin.

  VastaaPoista
 7. Todella hieno! Hyvää kannattaa odottaa :)

  VastaaPoista
 8. Todella onnistunut valinta tuo turkoosi ja piristää ilmettä entisestään.

  VastaaPoista
 9. Ompas kaunis lattia ja väri todella upea!

  VastaaPoista
 10. Turkoosit neliöt antavat tosiaan pikantin säväyksen tuohon lattiaan. Ruskea ja turkoosi sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 11. Tuo on NIIN hieno! Ottaisin heti itselle. Nim. katkera, ettei ole lankkulattioita.... (Ihan vähän kade) :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana ja just mun lemppari turkoosikin vielä! Tuosta tulisi myös hieno kangas- ja tapettikuosi.

  VastaaPoista
 13. Kiitos inspiraatiosta! Nyt-heti-välittömästi on saatava meidänkin kuistille uus maali ja ruudut. Maalasin viime syksynä vessan lattioihin ruudut, ja vaikka siitä vähän extra-hommaa onkin, on niitä sitten vaan valmiina kiva katsella (vaikka vähän polvet mustelmilla).

  VastaaPoista