tiistai 9. lokakuuta 2012

Syyspihalta

Vaikka syksy on jo pitkällä pihani pitää vielä sitkeästi kiinni vihreydestään. 
Itse en ole syksyihmisiä, enkä oikein osaa katsoa sitä avoimin silmin - varsinkaan omalla pihallani. Lukuisat ihmiset kuitenkin ovat kommentoineet pihani näyttävän hurmaavalta näin syksyisinkin joten kai se sitten on, vaikka itse olen sitä mieltä että piha näyttää nyt kovin siivottomalta ja rytöiseltä. 
Kesäihminen, mikä kesäihminen.

It's fall and my yard is still quite green. I personally don't love this time of the year that much - don't even see the beauty of it. A lot of people have told me my yard looks charming now and all I see is dirt and mess. Luckily in a couple of months there will be snow that'll cover up everything and make it beautiful to my (obviously blind) eyes again.

7 kommenttia:

 1. Ihanan vehreä piha, voisin ottaa meillekin :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, onpa kaunis piha ja vielä niin vehreä! Kuunliljatkin ihan tomerina. Meillä jo silläkin lehdet keltaiset ja veltot, juuri ajattelin päivittää omaan blogiini muutman syksyisen kuvan, jumituin vain ensin lueskelemaan muiden postauksia.

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! -kesäihminen minäkin...ja oma piha jo tosi syksyinen!

  VastaaPoista
 4. Jos multa kysytään, niin joo- hurmaava on!! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä, oikein hurmaava on minunkin mielestäni! :)

  VastaaPoista
 6. Mie hurmaannuin tuosta tokasta kuvasta, salaperäisestä polusta vehreyden keskellä ja herkästä valkoisesta kukasta:).

  VastaaPoista
 7. Tämähän on just se sellainen "salainen puutarha" jota oon yrittänyt miehelle kuvailla. Nyt ei tartte enää yrittää, tässähän on ihan loistava esimerkki.

  VastaaPoista