sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Gloria Blog Awards 2012

Nyt on gaalat juhlittu ja voi kuinka siellä olikaan mukavaa! Paljon uusia tuttavuuksia ja muutama vanha joiden kanssa rupatellessa ilta vierähtikin oikein hauskoissa (ja omalta osaltani melko kosteissa) merkeissä.

Gaalassa palkittiin Kaunein Sisustusblogi, jonka voitti upea Weekday Carnival. Parhaan Sisustusblogin tittelin sai ansaitusti Parolan Asema. Onnea voittajille vielä minunkin puolestani, olette tehneet upeaa työtä, jatkakaa samaan malliin!

Oma blogini oli ehdolla Lukijoiden suosikkiblogi-kategoriassa jonka voitti ylivoimaisesti Kotipalapeli. Toiseksi kisassa tuli ihana Valkoinen Harmaja ja kolmanneksi, niin kukas se nyt olikaan... Sehän oli Diagnoosi: Sisustusmania. Minun blogini tuli kolmanneksi!

Kiitos, kiitos, kiitos kaikille äänestäneille. Tämä on ihan huikeaa!

My blog became third in the readers choice category at Gloria Blog Awards 2012. Thank you all who voted. 

15 kommenttia:

 1. Onnea ja hyvää jatkoa, on mukava vierailla vaikka laiskasti kommentoin.

  VastaaPoista
 2. Makuasioita tietty, mutta esim. Palapeli alkoi puuduttaa ja keltainen Muuto-lamppu suorastaa ärsyttää jo muutaman postauksen selailemisen jälkeen. Tämän blogin pitäjällä on minun mielestä oma, ihana tyyli jonka kehittymistä ja uusia ulottuvuuksia on mukava seurata kun itsekin vanhassa talossa asuu :-). Onnea kolmossijasta! Olisit ansainnut voiton ..

  VastaaPoista
 3. Onnittelut kolmannesta sijoituksesta! Mahtava sijoitus sekin kaikkien sisustusblogien joukosta. Mukavaa nähdä, että vanhan kunnostukseen, kierrätykseen ja itse tekemiseen liittyvät sisustusblogit menestyivät useammassakin sarjassa.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa!!! Miksei täällä ole fanfaaria ja enemmän onnitteluita? olet sen arvoinen! Huippublogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan noita jo. Tykkäysnappiakin on painettu jo vaikka kuinka :-)

   Poista
 5. Fantastista - ONNEA!! Tämä on ainoa blogi, jossa vierailen päivittäin ja innolla aina odotan, mitä vekkulia, hauskaa ja ihanaa olet kulloinkin oivaltanut ja väsännyt! Jatka samaan malliin - huippua!!

  VastaaPoista
 6. Tämä on paras blogi mielestäni jo senkin takia, että yhteen postaukseen ei ole tungettu liikaa kuvia ja asiaa ja kirjoitusta ja sälää ja hässäkkää... Erittäin viehättävä blogi kaikin puolin. Seuraan jatkossakin :)

  VastaaPoista
 7. Ha, mä tuolla jo julkisesti ääneen huutelin että sua on tullut äänestettyä!!!:) Mun mielestä kaikki mukaan päässeet ovat jo issessää ansainneet onnittelut, sillä he taitavat jaksaa pitää meidän muiden mielenkiintoa yllä!!:) Kiitti ja onnee ny.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille onnitteluista, olette ihania!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! Kyllä olisit ansainnut ekankin palkinnon.

  VastaaPoista
 10. kiitos sinulle, olet kyllä palkinnon ansainnut upeasta blogistasi.
  olet tartuttanut myös minuun tuon sisustusmanian.

  VastaaPoista
 11. Tiedätkö Kaimaani, että sun blogi kuitenkin näyttää oikealta kodilta noiden voittajien blogejen kuviin verrattuna. Minulla tuli kovin kauniista kuvista kylläkin, lähinnä mieleeni mainoskuvat.

  Tosin en kyllä hirveästi mitään blogeja seuraile, mutta tottakai mainitessasi nuo voittajat, oli pakko tarkastaa mistä oli kyse.

  Eli yhä aion jatkaa uskollisena seurassasi :)

  VastaaPoista