tiistai 23. lokakuuta 2012

Nimettömille ja sen sellaisille

Meillä roikkuu melko usein pikkupyykkiä takan vieressä kuivumassa. Muoviset pyykinkuivaustelineet ovat mielestäni järjestäen rumia joten päätin tehdä itse oman - vähemmän ruman. 
Taannoiselta ostelureissulta mukaan parilla eurolla tarttunut vyyhdinpuu muuntui pienen mietiskelyn ja touhuamisen jälkeen tällaiseksi. Ja vaikka tässä onkin neljä pyykkipoikaa vähemmän kun muovirimpulassani, aion silti käyttää vastedes vain tätä. Pitää melkein käydä ostelemassa hienompaa pikkupyykkiä, sillä eihän tällaisessa sovi rumia kuivatella, eihän?

In this household we have quite often laundry drying near the fireplaces. I used to have an ugly plastic thing to hang my socks and stuff to dry, but it gave me such an eye sore that I just needed to do something.
I made this from an old coiling thing (? Sorry, I have no idea what the thing is called in english) and it's so pretty I need to go buy prettier underwear to dry here.

19 kommenttia:

 1. Iik, oletpas tehnyt upean telineen.
  Joku valmistaja voisi ottaa tuosta idiksen. Menisi kuumille kiville!

  VastaaPoista
 2. Äääk, ihan loistava idea! Ei mulla vaan olis koskaan käynyt mielen vieressäkään tuollainen. :D

  VastaaPoista
 3. Todella upea keksintö! Ja kaunis!

  VastaaPoista
 4. Upea idea! mahtavaa uusiokäyttöä jo tarpeettomaksi jääneelle kulttuuriperintöesineelle :)

  VastaaPoista
 5. Siitä tuli hieno!

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Upea esine ja hieno oivallus! Hauskaa että joku muukin kärsii muoviesineiden rumuusahdistuksesta. Ja olen edellisten kanssa samaa mieltä, mahtavaa uusiokäyttöä. Tuo esine on myös korjattavissa jos menee rikki.

  VastaaPoista
 7. Luovuus jälleen todistettu, se on HIENO!! Eihän siinä TIETENKÄÄN voi mitään rumia kulahtaneita sukkia kuivata, vain kauneimmat pitsit yms. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana! Ja tosiaan jos ei ole pyykkiä ripustettavana niin tuohonhan saa vaikka joulukortteja :)

  VastaaPoista
 9. Hei, kauneinen nimettömien kuivatusteline ikinä!

  VastaaPoista
 10. Hyvä idea! Mulla on tulossa vastaava vanhoista puuhenkareista tehtynä, on vaan aina kesken :D

  VastaaPoista
 11. Vau, tosi upea idea ja tyylikäs toteutus! Myös mun mielestä ne muoviset ovat älyttömän rumia, pitäisikin joku tämän tapainen kehitellä :)

  VastaaPoista
 12. Tätä ideaa täytyy kopioida! Nuo muoviset on todellakin rumia ja ei kestä nykyisin enää yhtään mitään (kaksi rikkonut alle vuodessa).

  VastaaPoista
 13. MAHTAVAA!
  Löysin jo muutama vuosi sitten tuollaisen roskiksesta, ja se on kaapinperällä odotellut uutta käyttöä... Tämän idean jälkeen se pääsee viimein levoltaan takaisin töihin! Kiitti!!!!

  VastaaPoista
 14. Mahtava "kuivatin"! Eihän tuossa raaski pyykkejä kuivata. Siihen voisi laittaa vaikka joulukortit tai mitä nyt mieleen juolahtaa. Olisi varmasti hittituote ja minä ostaisin. Mukavaa torstai-iltaa!

  VastaaPoista
 15. Kiitos kaikille kehuista ja ideoista :-) Ja annelle, mukavaa keskiviikko-iltaa ;-)

  VastaaPoista
 16. Tää on ihan järjettömän hieno!!

  VastaaPoista
 17. Kiitos! Olin päivän aikaa edellä :D.

  VastaaPoista
 18. Jotain tällasta mäkin kaipaan kun eteisessä roikkuu lasten tumput kuivumassa sellasessa muovisessa... nyt hieman harmittaa etten kirppikseltä ostanut parin euron vyyhdinpuuta kun siihen oli tilaisuus..

  VastaaPoista