sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Konttorituolimania

Parin mutkan kautta minulle tarjottiin mahdollisuutta ostaa tämä hurmaava vanha konttorituoli ja hintapyynnön ollessa vaivaiset viisi euroa, oli ostopäätöksen teko varsin helppo. 
Se että työhuoneeseen muutti jälleen uusi tuoli, sai minut miettimään josko olen "hiukan" hamsteri. Näin ollen tein päätöksen, että jostain pitää luopua, työhuoneeseen ei yksinkertaisesti mahdu enempää tuoleja ilman että se näyttää siltä että minulla on tuolihamstrausongelma.

Luopumisen kohde on tämä tässä linkissä.

I can't believe I found yet another perfect vintage chair for my work room. This one cost only five euros so it's understandable I had to buy it. The fact that I now have six chairs in my work room made me feel like I have a hoarding problem, so I decided to sell one of them just to make me feel better.

7 kommenttia:

 1. Hieno konttuuri!!
  Makea tuoli!
  Terkkuja, Kati

  VastaaPoista
 2. Sopii kuin nenä päähän!
  Mistä muuten to ihanainen pyöreä matto?

  VastaaPoista
 3. Meikäläinen taas on vuosia etsinyt työtuolia, eikä ole löytynyt. :( Milloin milläkin pallilla epämukavasti kirjoitellen... Kelpais kyllä mullekin.

  VastaaPoista
 4. Oi onpa hieno. Mistä näitä löytyy?

  Onko luopumisen kohde kaupan?

  VastaaPoista
 5. ihana tuoli, olen itsekin tota hamstraamista miettinyt...koska on liikaa, mistä pitää luopua...jatkuvaa muutostahan tämä on

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, jos tietäisin mistä näitä löytyy lisää kertoisin oitis, mutta kun ovat aika kiven alla.
  Luopumisen kohde myytiin jo.

  VastaaPoista