perjantai 19. lokakuuta 2012

Olin ostelees

Oltiin siskon kanssa syysloman kunniaksi kirppistelemässä ja saalis oli taas melkoinen. Olen koittanut hillitä itseäni ja ostella vain todelliseen tarpeeseen ja nyt voin sanoa, että ihan tarpeeseen tulivat.

Vanha kattila löytyi korvaamaan kompostiastiana melkein tuhoutuneen emalikulhon. Vyyhdinpuuta olen etsinyt jo pitemmän aikaa erääseen askarteluprojektiin, pieni porontaljan palanen pääsee pyllynlämmikkeeksi pakkasilla ja lammastossut oli ihan pakko-ostos järkyttävän jäisille jaloilleni. Halsteri piti saada, kun senmoista ei vielä ollut ja takkoja on kuitenkin talossa kaksi. Kalebassin puolikas taas sopii loistavasti pähkinäkulhoksi. Pyöröharja otsatukan taivutteluun ja vanhaa pikkuluutaa nyt tarvitsee aina, talvikin tulossa ja kaikkea. 
Näistä kaikista tuo iso vnerilyhty voisi olla se kaikkein tarpeettomin ostos, mutta en suostu ajattelemaan niin, koskapa se on semmoiseen aivan liian hieno.

Went fleamarketing with my sister and here's what I found. I have been trying to buy things I truly need and with pride I can say this trip was a succeed, except for that big veneer lantern, but hey it was just too pretty to be left behind.

9 kommenttia:

 1. Toivottavasti näytät pian mihin sitä vyyhdinpuuta tarvitset, sillä meilläkin on sellainen pojan hankkimana kirppissaaliina.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vekarus, ajattelin rakentaa siitä sukankuivaustelineen, sellaisen jossa roikkuu pyykkipoikia :-)

  VastaaPoista
 3. Hieno saalis. Pidän myös kirppistelystä. Se vanha "pikkuluuta" on muuten tarkoitettu mattojen harjaukseen tamppauksen välillä. Mun äidillä on ollut sellainen joskus vuosikymmeniä sitten.

  VastaaPoista
 4. Mukavan saaliin oletkin saanut...tuo lyhty on minusta ainakin paras...siihen sais ihanasti jonkun sammal/jäkälä/oksa virityksen ...

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä, vanerinen lyhty etenkin. Olen tänään jotenkin niin otettu vanerista, kun ihmettelin pitkän aikaa varastosta sisälle kantamaani vanerista "pönttöä" sateenvarjotelineeksi, miten nätti se olikaan :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kiitos selvennyksestä :-)

  Lievestuore as., kävin jo toiveikkaana blogistasi katsomassa josko olisi kuvia ollut tuosta sateenvarjotelineestäsi.

  VastaaPoista
 7. Hih, hih, hih, tuo kattila on hauska.

  VastaaPoista
 8. Minulla on samanlaiset töppöset - aivan ehdottomat. Olen monia kokeillut, mutta nämä ovat kestävät, mukavat ja lämpimät kylmille varpailleni. Päivittäisessä käytössä ympärivuorokauden olette no 4 vuotta. Nyt on vasemmassa varpaassa sellainen pieni ilmastointiaukko.

  Kuuntelin muuten puolella korvalla radiosta juttua bloggaamisesta ja siihen liittyvästä piilomainonnasta. Kun en muita blogeja lue kuin sinun ja Åsa Nilsonnen (koira-aiheinen), niin olen pihalla kuin lumiukko missä se piilomainonta mahtaa olla. Ehkä te molemmat olette niin ovelia, eli taitavia, bloggaajia, ettei me vakioseuraajat lainkaan ymmärretä tulleemme mainonnan uhreiksi :)

  VastaaPoista
 9. Maria, no omasta puolestani voin sanoa, että mainostan ihan avoimesti silloin jos mainostan. Piilomainonnasta en minäkään ymmärrä tuon taivaallista.

  VastaaPoista