torstai 30. elokuuta 2012

Pöydältä seinälle

Aikani pähkäiltyäni kuinka asentaa pöydän reunaan tarkoitettu valaisin seinälle, keksin mielestäni sopivan ratkaisun. Puunpalaan ruuvattu putkenkiinnike hoiti homman ja lamppu pysyy siinä kiinni niin kuin pitääkin. Tokikaan se ei kääntyile tuossa niinkuin pöytäkiinnityksessä olisi kääntyillyt, mutta se ei haittaa, koskapa näyttää juuri kivalta noin. Ja syy siihen miksi tämä valaisin piti ehdottomasti saada seinälle johtui yksinomaan siitä, että sen väri ja tyyli on olohuoneeseen tulevaan pieneen muutokseen täsmälleen sopiva.

I had a small problem trying to mount this table lamp to the wall, but after a while I figured it out. I used a piece of wood and a "tube clamp" to hold the lamp in place and it works just fine. Of course the lamp doesn't move as it would if mounted to a table, but I don't mind since it looks perfect just like this (I just need to paint that wood to look like it belongs there).

5 kommenttia:

 1. Näyttää hyvälle, kyllä olet kekseliäs ja kätevä käsistäsi!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea! Mullakin odottaisi kaksi tällaista vanhaa lamppua, toinen isän vanha ja toinen momman ja paapan vanha. Ongelmana on se, että meillä on vain yksi tietokonepöytä, johon lampun voi kiinnittää. Kiitos tämän mainion idean, voin laittaa toisen lampun olohuoneeseen! :)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Jos teet palikasta hieman paksumman, voisit porata sen päälle reijän, johon lampun tapin voisi työntää. Näin saisit kääntyvän version ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kävi mielessä, mutta kun tuo varsi tuppaa haluamaan olla taaksepäin taittuneessa asennossa niin olettaisin, että seinä olisi pian ruvella jos lamppua paljon kääntelisi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, meillä odottaa vastaavanlainen lamppu sijoituspaikkaa :)

  VastaaPoista